Lærings- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske til Hjertesygdomme Senge, Kolding Sygehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet





Vil du være en del af vores team og være med til at sikre de allerbedste forløb for vores studerende og elever i vores afsnit, så tilbyder vi en spædende og udfordrende stilling, som Lærings- og Uddannelsesansvarlig Sygeplejerske (LU) fra 1. september 2023, eller snarest derefter.



Hjertemedicinsk afdeling er en stor dynamisk enhed på Sygehus Lillebælt og er fysisk fordelt på to matrikler, Vejle og Kolding Sygehus. Afdelingsledelsen går på tværs af begge matrikler. På begge sygehuse er der et ambulatorium og en sengeafdeling. Sygeplejerskerne i ambulatoriet og sengeafdelingen arbejder tæt sammen.



Stillingen er på Hjerteafdelingen på Kolding Sygehus. Du vil være tilknyttet sengeafsnittet i din kliniske funktion, men LU- funktionen dækker både sengeafsnit og ambulatoriet.



Vi har brug for en Lærings –og uddannelsesansvarlig, der er stolt af sit fag og brænder for uddannelse af sygeplejestuderende og SSA elever i klinisk praksis.

Som ansøger til stillingen forventes du at have relevante pædagogiske kompetencer samt et indgående kendskab til grunduddannelserne inden for sygepleje.

Du er kreativ/innovativ og modig i udvikling og implementering af pædagogiske og didaktiske metoder i klinisk praksis. Du kan tilskynde til refleksion over faglige spørgsmål og evner at se problemstillinger i flere perspektiver.


Uddannelse af kommende kollegaer er en af vores store og prioriterede kerneopgaver. Vi har i Hjertemedicinsk Afdeling omkring 120 uddannelsessøgende om året fordelt på de to matrikler. Vi værdsætter et godt lærings- og uddannelsesmiljø for alle ansatte og uddannelsessøgende i afdelingen. Det skal vores nye lærings og - uddannelsesansvarlige sygeplejerske have fokus på at bevare og udvikle i takt med, at uddannelserne udvikler sig. Derfor er samarbejde med ledelse og de kliniske vejledere af stor betydning.


Hvem er vi?

  • Vi har 23 sengepladser og modtager patienterne direkte i afdelingen. Vi yder kardiologisk udredning, pleje og behandling inden for det meste af det kardiologiske speciale.
  • Vi sætter patienten først og gør os umage for at skabe de bedste forløb for vores patienter og deres familie.
    • Vi inddrager patienten og dennes familie i fællesbeslutningstagen, hvor tillid, omsorg og det enkeltes menneskes værdier respekteres højt.
    • Vi har høj patienttilfredshed i LUP, ”patient feed-back postkort” og høj tilfredshed med uddannelsesforløb fra uddannelses søgende.
  • Vi har et højt patient flow og stiller krav om høj faglig kvalitet, som udfordrer vores pædagogiske og etiske kompetencer
  • Vi har en travl, men læringsrig hverdag, hvor ”10 faglige daglige min. - gør en forskel”.
  • Vi er et stort uddannelsessted med både sygeplejestuderende, SSA elever, reddere, kursister og medicinstuderende
  • Vi gør os også umage for at være en afdeling med et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og arbejdsglæde i hverdagen gennem dialog, medinddragelse og feedback.


Kvalifikationer:

  • Pædagogisk viden og erfaring
  • Minimum to års erfaring og meget gerne kardiologisk specialeviden
  • Som minimum skal du have uddannelse på diplomniveau inden for klinisk vejledning og gerne være indstillet på at uddanne dig yderligere med pædagogisk vinkel efter aftale.
  • En anderkendende og positiv tilgang
  • Evner at kommunikerer tydeligt


Introduktion og kompetenceudvikling

I Hjertemedicinsk Afdeling arbejder vi målrettet, seriøst og systematisk med Onboarding, så du hurtigt finder dig tilrette og sammen med dine kollegaer bliver i stand til at løse dine opgaver til gavn for patienten, kliniske vejledere og uddannelsessøgende.



  • Introduktion og oplæring i LU-funktionen ved afdelingens anden LU-ansvarlig sygeplejerske og tilknyttet mentor jf. Sygehus Lillebælts introduktionsprogram for nyansat LU.
  • Struktureret introduktion/oplæring i den kliniske funktion i mentorunit, hvor afsnittets speciale underbygges af undervisning fra læger og sygeplejersker.
  • Mentorordning.
  • Potentialesamtale i den første uge og løbende i evaluering i introduktionsperioden.
  • Målrettet kompetenceudvikling.
Du vil få et tæt samarbejde med afdelingens kliniske uddannelses – og læringsspecialist, LU-kollega for Vejlematriklen, de kliniske vejledere og sygehusets øvrige uddannelsesansvarlige sygeplejersker.



Udvikling af sygeplejen

Vi arbejder strategisk med Excellent Sygepleje som Tænkehorisont på Sygehus Lillebælt og derfor også i Hjerteafdelingen. Den Excellente Sygepleje skal tænkes ind i forbindelse med den kliniske uddannelse af studerend og elever, hvorfor du også vil få en nøglerolle ind i den opgave. (podcast: Sygehus Lillebælt (spreaker.com)



Arbejdstid og arbejdsplan

Din arbejdstid skal fordeles mellem LU-opgaver og klinisk tid og fordelingen udgør for tiden 20/80, således at der som udgangspunkt er en ugentlig arbejdsdag til LU-arbejdet. I perioder er der flere dage, afhængig af opgaverne og efter aftale med oversygeplejersken.

Vi tilbyder ønskeplan og stor indflydelse på egen arbejdsplan. Vi arbejder hver 4. weekend i 12 timers vagter med skift mellem 7-19 og 19-7. Der er i gennemsnit 4 aftenvager på en 4 ugers plan.

Ring gerne og få yderligere oplysninger ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Lotte Marker Christensen på tlf. 7636 2895.

Løn i henhold til overenskomst.

Ansøgningsfrist: 24.8. 2023. Samtaler forventes afviklet 28.8.23


Region Syddanmark bruger e-rekruttering, og vi foretrækker derfor at modtage din ansøgning via linket nederst i annoncen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus, Beriderbakken 4, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=225963&DepartmentId=6713&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5874345

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet