Har du været udsat for en voldelig hændende, trafikuheld eller anden traumatisk oplevelse, så er der nu hjælp at hente. Telefonrådgivning døgnet rundt og en stor stab af engagerede frivillige kan måske gøre den helt store forskel for dig som offer, vidne eller pårørende.
En traumatisk oplevelse sætter spor på både krop og psyke – noget, der kan påvirke dig mange år frem i tiden, hvis det går ubehandlet hen.
Hos Sydøstjyllands offerrådgivning kan du nu få hjælp til at bearbejde dine traumer eller måske bare få talt ud om hændelsen, så du lettere kan komme videre.
Når du ringer, så kan du vælge at forblive anonym. Der er ikke krav om registrering. Alle kan få støtte og rådgivning, hvis de eller deres nærmeste har været udsat for en voldelig hændelse.
Offer, vidne eller pårørende
Det behøver således ikke være dig selv, der har været udsat for en ulykke, en forbrydelse eller voldelig hændelse. Du kan som pårørende også være svært påvirket af situationen – offerrådgivning er for alle.
Døgnet rundt sidder et hold af frivillige klar ved telefonen. Her kan du træffe både mænd og kvinder, der yder en stor indsats for at gøre en forskel for voldsramte og andre traumatiske problematikker.
Rådgivningen er ganske gratis. Du kan tilmed ringe lige så mange gange som behovet melder sig. Der er tæt samarbejde med lokalområdets politi, brandmænd, sygehus og lignende, hvis der skulle blive behov for et samarbejde.
For mere information se med her.