Vejle Boldklubs 2. divisionskvinder lider nederlag efter skadechok i kamp mod Thisted FC

Vejle Boldklub 2. Division Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Vejle Boldklubs 2. divisionskvinder oplevede en uheldig dag i søndagens opgør mod Thisted FC, hvor de desværre måtte se sig besejret. Kampen blev overskygget af en alvorlig skade, til Therese Jørgensen, der krævede ambulancehjælp.

Holdet startede kampen flot og kontrollerede spillet i de første 15 minutter, hvor de skabte flere store chancer. De sad på det hele og virkede i kontrol. Dog blev de advaret, da Thisted var tæt på at score efter en mulighed, de fik. Vejle Boldklub fortsatte med at presse på, men desværre ændrede en duel alt.

Therese Jørgensen tabte en duel, hvor hun desværre pådrog sig en alvorlig skade på håndleddet. Dette påvirkede hele holdet, og kampen blev midlertidigt afbrudt, indtil ambulancen ankom. Chokket efter skaden var svært at komme over.

“Vi spillede super flot de første 15 min og kom frem til flere store chancer. Vi sad på det hele og var i kontrol. Og så sker det der ikke måtte ske: Therese taber en duel, Thisted har en skæv afslutning som bliver afrettet og de scorer. Men det er ikke målet vi har fokus på, men Therese som i duellen river håndleddet af led.

“Det påvirkede hele truppen og kampen blev afbrudt indtil ambulancen kom. Det chok kom vi os ikke rigtig over. Thisted straffer os i to omstillinger, og vi prøver at komme igen, men det er forsent.”

Dommerens beslutninger og linjedommerens linje skabte frustrationer hos Vejle Boldklub, hvilket yderligere påvirkede deres spil. Holdet erkender dog, at de skal lægge disse frustrationer bag sig og lade deres spil tale i næste kamp.

“Vi blev alle for påvirket af dommerens linje, som til tider gav nogen frustrationer, der påvirkede vores spil. Det skal vi lægge bag os til næste til kamp, og lade støvlerne tale.”

En spiller, der gjorde en bemærkelsesværdig indsats, var Freja Solberg, der dækkede flere pladser og udførte et kæmpe løbearbejde i løbet af kampen, hvilket var til stor glæde for trænerteamet.

Skaden til Therese Jørgensen blev dog det centrale fokus for Vejle Boldklub efter denne kamp, og VORES By Vejle benytter lejligheden til at ønske Therese god bedring!

På torsdag den 18. maj skal Vejle Boldklub møde Aalborg Freja. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 på VB Parken.

Kampens resultat: 3-1 til Thisted FC
Række: Kvinder 2. Division Slutspil


Freja Solberg fik igen rosende ord med på vejen efter en flot indsats (Foto: Privat)

Kilde: Cheftræner Jørgen Tand Sørensen, Vejle B - Kvinder 2. Division Slutspil