3F Vejle er byens stærke og nærværende fagforening

Den lokale afdeling af fagforeningen 3F i Vejle har i 16 år været ledet af formanden Martin Jensen (Foto: 3F Vejle)
Profilbillede

Med overenskomster på flere arbejdspladser end nogen anden fagforening i Danmark er 3F kendt som Danmarks stærkeste fagforening. Afdelingen i Vejle, kaldet 3F Vejle, er en del af Fagligt Fælles Forbund og tæller omkring 5.000 medlemmer pr. 1. januar 2023.

3F Vejle er en moderne fagforening, der blev dannet ved sammenlægning af forskellige tidligere fagforeninger i området. Disse omfatter KAD Vejle amt, SID Vejle A Industri & Lager, SID Vejle Chauffører, Transport & Service, SID Vejle grafisk E, SID Vejle murersvende og TIB Esbjerg-Vejle.

“3F Vejle er Vejle kommunes stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening. 3F Vejle vil med en klar profil vejlede, rådgive og servicere medlemmerne i overensstemmelse med samfundets og arbejdsmarkedets udvikling og til gavn for fællesskabet,” lyder det fra formand Martin Jensen.

Formålet med 3F Vejle er at samle alle lønmodtagere og lærlinge inden for forbundets organisationsområder i tidligere Vejle- og Børkop-kommuner samt murersvende og murerlærlinge i det tidligere Vejle amt samt Vejle og Billund kommune inden for træområdet og træindustrivirksomheder i henhold til organisationsaftaler i Vejle kommune. 

Fagforeningen sigter mod at værne om og fremme medlemmernes faglige, politiske, kulturelle og økonomiske interesser samt sikre størst mulig indflydelse på medlemmernes arbejdsforhold, uddannelsesforhold og kompetenceudvikling, både individuelt og i samarbejde med andre faglige organisationer.


Indgangen til 3F Vejle (Foto: 3F)

Medlemmernes behov skal opfyldes
3F Vejle er tæt på medlemmernes dagligdag og fungerer som en stærk lokal fagforening med engagerede tillidsvalgte, der fokuserer på arbejde og faglig udvikling samt skaber nye værdiskabende muligheder. Afdelingen har en dyb forståelse for de lokale arbejdspladser og hjælper medlemmerne med at finde job.

“Vores overenskomster sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med et sikkert arbejdsmiljø og en ordentlig løn. Alle medlemmer får den service, de har behov for. Derfor har vi hvert år en høj medlemstilfredshed,” fortsætter Martin Jensen.

Fagforeningen er kendt som en troværdig og respekteret samarbejdspartner, som man ikke kan komme udenom. Deres løsninger er baseret på medlemmernes dagligdag, veldokumenteret viden og en grundlæggende tro på social retfærdighed, som er en bærende værdi i det danske og vejlensiske samfund.

3F Vejle påtager sig ansvaret for udviklingen på arbejdsmarkedet i Vejle og omegn gennem aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier. I afdelingen har man respekt for fællesskabets beslutninger om retning og mål samt tillid til hinandens kompetencer. 

“Vores styrke er medlemmernes, de tillidsvalgtes og medarbejdernes engagement og initiativkraft. Vi samarbejder på tværs i afdelingen, fordi det giver bedre løsninger. Derfor har vi dygtige og glade medarbejdere, der er stolte af at arbejde for og med 3F Vejles medlemmer,” slutter Martin Jensen, der i øvrigt har været formand for 3F Vejle i 16 år 

I dag består 3F Vejle af 24 ansatte og ligger i Vejle på adressen Sjællandsgade 30.

Du finder meget mere om 3F Vejle på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: 3F Vejle Fagligt Fælles Forbund