Da Kruathai åbnede den 28. Maj 2021 var kommentaren fra en af de forbipasserende på gaden "tør i godt det"? Hertil var det korte svar "ja, det gør vi".
Så da Kruathai nu har været åben i 6 måneder, er det en god anledning til at se på, hvordan det er gået.
"Sommeren har heldigvis ikke være præget at Corona restriktioner, så vi har haft en fornuftig start" siger Tikamporn Hansen, ejer og kok hos Kruathai
"Vi har de sidste par måneder både haft flere små og store selskaber på besøg, vi har fejret fødselsdage, fejret studenter og meget mere til. Vi har endda haft vores første arrangement hvor hele restauranten var booket til et privat selskab".
De første 6 måneder hos Kruathai har altså budt på lidt af hvert. Men perioden har også været en tid med en masse små forandring.
Kruathai åbnede kun 14 dage efter den tidligere restaurant havde afleveret nøglerne. Så der var ikke meget tid til at blive klar med ny menu, nyt koncept osv. Derfor har Kruathai også til forveksling lignet den tidligere restaurant indvendigt. Men der er løbende blevet ændret lidt hist og her.
"I store træk var vi tilfreds med indretningen, vi rykkede rundt på nogle borde, lavede en ny menu og så var vi ellers i gang. Men efterfølgende har vi bl.a. fået ny lækker kaffemaskine, og vi har også nogle andre forbedringer undervejs."
Hvad bringer det nye år?
Som det seneste har Kruathai introduceret "thailandsk julefrokost" en festlig aften man skal købe billet til. Det er håbet, at denne type aftner kan komme jævnligt i det nye år, bare som almindelige festlige aftner - uden jule-temaet.
"Vores kunder har taget godt imod konceptet ind til nu, så vi håber det bliver nogle rigtig hyggelige aftner, hvor vi virkelig kan udnytte at vi har så meget plads, og samtidig udnytte restaurantens placering ved dæmningen".
Kruathai fortsætter med at justere konceptet til I det nye år efterhånden som de får feedback fra kunderne, selv er de spændte på, hvordan bygningens nye facade i det nye år kommer til at påvirke restauranten.