Back2Sport med den nyeste teknologi til dine sportsskader

Foto: Back2Sport . Fysioterapeuterne, Vanessa og Mads: "Vores vision er at være det foretrukne center for behandling og genoptræning af sportsskader"
Profilbillede
dato

I klinikken Back2Sport står fysioterapeuterne Mads Nygaard og Vanessa Palmelund Jensen klar med smil, empati og engagement for at hjælpe dig af med dine sportsskader. En klinik, der gennem de seneste år har investeret i flere nye redskaber for at udvide kompetencer og kvalitet.

Når nye klienter med sportsskader eller andre fysiologiske skader søger hjælp hos Back2Sport tilbydes de allerførst en grundig fysioterapeutisk undersøgelse. Herefter sættes en gennemgående og omfattende behandling og genoptræning i gang, hvor der anvendes nogle af de nyeste teknologier på markedet inden for fysioterapi og sportsskader.

For nyligt har klinikken også kunne skrive løbestilsanalyse og løbecoaching på listen over, hvad klienter kan få hjælp til.

En investering i bedre behandling
Back2Sport har investeret i nyt, teknologisk udstyr. Det er et aktivt valgt fra klinikkens side, som mest af alt er til gavn for de patienter og klienter, der på bedste vis kan komme i mål med deres skader og skavanker.


Foto: Back2Sport // Anti Gravity Løbebånd (AlterG) gør det f.eks. muligt at træne smertefrit efter skader eller operation, da det kan nedsætte kropsvægten med op til 80 procent 

Det teknologiske udstyr og fokus på klienternes velvære er da også en høj prioritet for fysioterapeut, Mads Nygaard, som startede Back2Sport tilbage i juni 2016.

”Det er umiddelbart det teknologiske udstyr og vores tilgang til patienterne, der adskiller vores klinik fra andre fysioterapeutiske klinikker. Vi har klienternes oplevelse og behandling i højsædet hos os,” siger Mads Nygaard.

Bag klinikken står en række uddannede terapeuter. Arbejdsmiljøet er også noget, Vanessa Palmelund Jensen påpeger, som noget af det bedste ved hendes arbejdsplads.

”Klinikken har et godt samarbejde behandlerne imellem. Der er altid godt humør, og vi har en fælles ambition for klinikken om at udvikle os positivt,” fortæller Vanessa, som stødte til klinikken i marts 2022.

Personlige sejre giver selvtillid og større ambitioner
Et ønske om at hjælpe andre mennesker, har været drivkraften for Vanessa Palmelund Jensen, siden hun startede på uddannelsen til fysioterapeut.

”Det motiverer mig at hjælpe andre, og det giver et særligt drive at hjælpe andre med at opnå deres mål som for eksempel at komme tilbage til deres sport. Denne motivation og drive kommer nok især fra min egen erfaring som løber og ved på egen krop og psyke. Jeg ved, hvilken betydning, det har, at kunne gøre det man holder af.”

Vanessa Palmelund Jensen har selv opnået personlige sejre i sit liv og ved dermed hvilken stolthed det giver at nå et stort mål.

”Mit helt store faglige højdepunkt var at gennemføre en bacheloruddannelse til trods for min ordblindhed, som blev opdaget sent i mit liv,” fortæller hun. Hun tilføjer desuden, at et af hendes personlige og sportslige højdepunkter har været at gennemføre sit allerførste maraton sammen med sin far.

Det var nemlig en fælles drøm, de to havde haft i mange år. Hun krydrer listen af højdepunkter med at indskyde, at endnu et højdepunkt har været at blive gift og blive mor til en lille dreng.


Foto: Back2Sport // Mads og Vanessa har efteruddannet sig inden for forskellige behandlingsformer, herunder McKenzie metoden, akupunktur, Bobath konceptet og træning med el-stimulering

Mads Nygaard byder også ind med sine personlige højdepunkter. Det har særligt været at starte Back2Sport i 2016. Her deler han også en del højdepunkter med alle de klienter, som er glade for hans behandling. Og så er han desuden også blevet far til en lille pige i september 2021.

Drømmene og ambitionerne lever dog videre, selvom der på hjemmefronten er mere at se til med et udvidet familieliv. De to fysioterapeuter i Back2Sport ønsker nemlig at arbejde hårdt for at kunne åbne flere klinikker i og omkring Vejle.

Hos Back2Sport.dk har de det individuelle menneske i fokus. Uanset om du kommer ind som neurologisk patient eller som elite sportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre deres ypperste for at hjælpe dig.

"Vores vigtigste målsætning er altid af yde vores bedste, så du igen kan få en smertefri hverdag, og komme forbedret ud på den anden side af et behandlingsforløb hos os,” fortæller Mads. 

Du kan se mere om Back2Sport på deres hjemmeside eller Facebookside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Back2Sport