2022 er snart forbi og 2023 nærmer sig. Lad Bredehus Hotel & Restaurant stå for årets sidste menu.
"Hotel Bredehus & Restaurant ønsker jer alle et godt nytår og vil gerne forkæle jer på denne dag," fortæller Booking- og Restaurantchef, Charlotte Bladt.
Den fantastiske menu består af følgende
- Snacks til Dronningens nytårstale: Krustade med krabbesalat og mango tapioka samt karse // Sortfods skinke med spicy chili mayo // Røgede mandler
- Forretten i år består af: Hjemmelavede ravioli med tigerrejer og tomat i muslingebisque med syltede stikkelsbær samt korianderolie. Hertil hjemmebagt surdejsbrød og Unika smør med sydesalt fra Læsø.
- Til hovedretten serveres: Oksemørbrad med saltbagt selleri, syltet selleri samt puré af pastinak med hasselnødder og Gammel Knas. Hertil rødvinsglace og Pommes Anna
- Den søde tand forkæles med: Mazarinkage med pærekompot, limesirup og sprød chokolade crumble samt hjemmelavet vaniljeis.
- Når klokken slår midnat og byder 2023 velkommen, kan der nydes hjemmebagt kransekage med chokoladebund.
Pris for den velkomponerede menu bestående af fire retter og kransekage: 475,00 kroner
Bestilling foregår via en af følgende muligheder :
- Mail: kontakt@hotel-bredehus.dk
- Telefon: 88 82 16 66
- Hjemmeside: https://www.hotel-bredehus.dk/mad-ud-af-huset/nytarsmenu-2022/
Afhentning den 31. december mellem kl. 12.00 - 15.00.
Du finder meget mere om Bredehus Hotel & Restaurant ApS på deres Facebookside og hjemmeside.