Billig restaurant til salg i gågaden

Profilbillede
dato

Restauranten ’Den Store Gryde’ er sat til salg. Med en enestående placering, fuldt møbleret restaurant, spritnyt køkken og en attraktiv pris forventes dette salg at gå stærkt.

De fleste danskere higer disse dage efter at få oplevelser ud af huset. Efter to år med on-off karantæne og lockdowns er der nu intet som friheden ved at kunne vælge sine egne oplevelser, når og hvor man lyster.

Disse oplevelser kunne indtil for nyligt let være et besøg hos Vejle-restauranten ’Den Store Gryde’ – stedet er bl.a. kendt og elsket for sine mange spændende retter – herunder boller i karry.

Nu er stedet imidlertid sat til salg. Med en pris, der ad flere omgange er blevet justeret til markedet kan en ny mulig ejer nu få restauranten til under 200.000 kr.

Beliggenhed, møbler og nyt køkken

Med lokation i Orla Lehmannsgade kan beliggenheden kun siges at være i top. Mere centralt kan det næsten ikke blive.

”Restauranten, der har 40 siddepladser indenfor og 20 siddepladser udenfor på Orla Lehmannsgade har den perfekte beliggenhed. Vi fik stedet til salg i efteråret, og må bare erkende, at prisen var for høj,” udtaler erhvervsmægler Flemming Østergaard fra mæglerfirmaet Restaurantsalg.dk til Vejle Amts Folkeblad.

Restauranten sælges fuldt møbleret og har tilmed et spritnyt installeret køkken med i den attraktive pris. Prisen fra oprindelige 300.000 kr. er blevet justeret helt ned i blot 195.000.

Så drømmer du om at blive restaurantejer, så har du her muligheden til en fornuftig pris.

Kilde: Redaktionen