Bjarne Andersen stiller op for Socialdemokratiet i Vejle Kommune

Profilbillede
Peter Søndergaard

Blå bog

Bjarne Andersen er 63 år gammel og stiller op for Socialdemokratiet.

Hans fritidsinteresser består af friluftsliv, camping, sport og foreningsliv.

Han bor i Børkop, hvor han har boet hele hans liv. Bortset fra hans studietid i Odense.

Hvad betyder Vejle kommune for dig?

"Børkop i Vejle kommune er det sted, jeg er opvokset og har levet mit voksenliv. Det er således vigtigt, at Vejle kommune er et rigtig godt sted at bo i alle livets faser.

Både når alt er godt, og man kan nyde et rigt kulturliv, idrætsliv, foreningsliv eller områdets skønne natur. Men også når livet er svært som følge af sygdom, ensomhed, sorg, eller man har det svært i forhold til uddannelse og arbejde.

Samtidig er det vigtigt, at kommunens vækst ikke løber løbsk, så det er på bekostning af eksempelvis vores dejlige natur."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?

"Jeg har meget på hjerte, og jeg har overskud til at være med til at præge kommunens fremtid og således bidrage til fællesskabet ved at lægge arbejde og energi i byrådet.

For mig handler det om at betale noget tilbage for alle de muligheder, jeg har haft for at få skabt mig et godt liv i Børkop og Vejle Kommune generelt."

Hvad er dine politiske mærkesager?

"Klimaindsatsen.

"Byvisionen Naturbyen."

Udvikling af byrum med handel og liv.

Styrket lokal indflydelse.

Kultur og idræt."

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?

"Klimaindsatsen og få styrket lokal indflydelse. Alle mine mærkesager er dog vigtige. Herudover vil jeg sætte mig grundigt ind i de sager, der allerede ligger på bordet. Det er vigtigt at kende detaljerne, når der skal træffes vigtige beslutninger, der vedrører borgerne."


Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Bjarne Andersen