Bliv del af madfællesskab for unge på 15-30 år

Profilbillede
Anja Nielsen

Torsdag d. 2. september byder Madfællesskab Vejle nu på muligheden for at blive del af et fællesskab for unge mennesker i alderen 15-30 år. Omdrejningspunktet er mad. Alle er velkomne – både mesterkokken, nybegynderne og den lækkersultne. Her vil du blive del af et socialt fællesskab, der favner madkundskabens mange spændende nuancer.

Trænger du til nye oplevelser, og er du vild med mad, så er Madfællesskab Vejle måske lige noget for dig? Her finder du rammerne for masser af inspirerende madlavning, lækre smagsoplevelser og tilmed muligheden for at stifte nye bekendtskaber.

Her udveksles idéer til såvel traditionelle som mere kulinariske madoplevelser, der laves i fællesskab – et fællesskab, der byder alle velkomne uanset tidligere erfaringer med madlavning.

Mulighed for både venskaber og smagsoplevelser

Måske har du aldrig kogt et æg eller måske drømmer du om at blive den nye danske udgave af den kendte mesterkok Gordon Ramsey? Dine evner i et køkken er ikke afgørende for, hvorvidt du kan deltage eller ej. 

Madfællesskab Vejle byder på mulighed for masser af spændende smagsoplevelser for alle. Og som en lækker sidegevinst, så kommer du til at få selskab af masser af andre unge i alderen 15-30 år – selskab som let kan udvikle sig til gode venskaber.

Arrangør: Madfællesskab Vejle

Sted: Boulevarden 19H, DK-7100 Vejle

Dato: D. 2. september 2021

Tid: Kl. 17.00

Tilmelding skal ske her.  

Kilde: Redaktionen
Flere artikler