Bliv en central støtte for ledere i Vejle Kommune som personalekonsulent

Profilbillede
dato


Kan du klæde ledere og chefer på til at shine? Trives du i konsulentrollen, hvor din ordentlighed og dit faglige blik er afgørende for organisationens daglige drift? Så grib chancen i Velfærdsstaben, og få mulighed for at:

  • Opbygge et meget tæt samarbejde med vores mange dygtige ledere i hele Velfærdsforvaltningen
  • Indgå i et fagligt netværk med Vejle Kommunes centrale HR-afdeling
  • Udvikle din stærke faglighed endnu mere og blive en del af et team, der vægter fællesskab og faglig kvalitet højt

I Vejle Kommune har vi en ambition om at have en national førerposition i velfærdsudvikling. En ambition, der udspringer af visionen "Vejle med Vilje". Det betyder, at vi i Velfærdsforvaltningen arbejder målrettet på at have en høj kvalitet i vores tilbud og opgaveløsning, og at vi med åbent sind går efter at opkvalificere og finde nye løsninger på vejen frem mod fremtidens velfærd.
Det forudsætter, at organisationen understøttes af en professionel og servicemindet stab, der bl.a. kan bistå på et højt fagligt niveau i personaleretlige forhold.
 Om jobbet
Du vil indgå som 1 af 3 personalekonsulenter i Velfærdsstaben. Dit arbejdsområde er bredt og giver gode muligheder for varierende opgaver. Dine vigtigste opgaver spænder fra at bistå lederne i personalejuridiske spørgsmål til administrativ sagsbehandling, forhandling af lokalaftaler etc. Derudover vil du skulle bistå med overordnede analyser på personaleområdet til at understøtte eksempelvis arbejdet med rekruttering, nedbringelse af sygefravær o.l.
Du vil i din opgaveløsning have et tæt samarbejde med såvel resten af Velfærdsstaben som den centrale HR-afdeling i Vejle Kommune.

Stillingen er på 37 timer ugentlig og ønskes besat pr. 1. oktober 2024.
 Din bagage
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi forestiller os, at du f.eks. er kommunalt administrativt uddannet eller har en juridisk baggrund. Det vigtigste er, at du har erfaring fra personaleområdet og har styr på såvel personalejura som tolkning af overenskomster og aftaler på det offentlige område.
 Vi forventer, at:
  • Du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaven
  • Du har evnen til at undre dig og stille opklarende spørgsmål til refleksion og sikring af optimal opgaveløsning
  • Du kan agere i krydsfeltet mellem jura, dokumentation, organisationens hverdag og læring
  • Du har indsigt i og interesse for de dynamikker, der er i en politisk kompleks organisation
  • Du er god til at præsentere, kommunikere og formidle
 Personlige egenskaber
Du er god til at skabe relationer og virker tillidsskabende i samarbejdet, da opgaverne ofte har mange interessenter, både internt og eksternt. Du har en anerkendende og nysgerrig tilgang både i forhold til organisationen og til samarbejdspartnere i øvrigt. Derudover er du helt naturligt serviceminded og dialogorienteret, og gerne med en god portion humor.
 Om os
Du bliver en del af Velfærdsstaben, der er en stabsfunktion i Velfærdsforvaltningen, og som understøtter organisationen med blandt andet økonomi, IT, jura, HR, tilsyn, sekretærbistand, velfærdsteknologi, proces- og projektledelse, analyser etc.

Staben servicerer de to politiske udvalg Seniorudvalg og Voksenudvalget, chefgruppen og driften. Derudover er staben opsøgende og på forkant med, hvad der kan understøtte og udvikle Velfærdsforvaltningen. Du får ca. 50 kollegaer.

I staben har vi et stort fokus på et godt samarbejde i en uhøjtidelig tone. Hos os er det naturligt at sparre på tværs for at sikre den bedste opgaveløsning for de borgere, som vi skal betjene. Vores hverdag er præget af en anerkendende kultur, en uformel omgangstone, godt humør og stort engagement.

Om arbejdet som personalekonsulent i teamet fortæller dine kommende kollegaer:
"Det er en alsidig og spændende opgave at være sparringspartner for Velfærdsforvaltningens ledere. Foruden at kunne formidle din viden, skal du også lytte og være oprigtigt nysgerrig for at kunne rådgive bedst muligt. Lokale arbejdspladser, omstændigheder og mennesker er forskellige, hvilket giver alsidige samtaler, også selvom det kan være om de samme problemstillinger.

I teamet er vi 3 gode, ligeværdige kollegaer. Vi har høj faglighed og lægger stor vægt på ordentlighed, og så nyder vi det uformelle miljø, hvor det er godt, at vi imellem alt det faglige også kan have det sjovt sammen."
 Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og principperne om ny løn.
 Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 7. august 2024.

Vi har ansættelsessamtaler tirsdag den 13. august 2024.

Du vil evt. skulle løse en case som en del af ansættelsessamtalen.
 Har du lyst til at vide mere?
Flere oplysninger kan fås hos:
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2f6fe217)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Skolegade, 7100 Vejle

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6078925

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet