B.Young åbner i gågaden

Profilbillede

Torvegade 34 på gågaden i Vejle slår snart dørene op for det populære brand B.Young. Bag det kendte mærke er DK Company, der har formået at profilere det unge dametøjsmærke på mere end 30 markeder. Senest Black Friday forventes den 180 kvm store butik åbnet i hjertet af Vejle.

Det vejlensiske tøjmærke B.Young kan i år ikke alene fejre åbningen af den nye butik på gågaden i Vejle, men også brandets 30-års jubilæum.

B.Young blev grundlagt i Vejle tilbage i 1991 og har i den grad formået at følge med tiden. Det er nu et kendt mærke med salg på mere end 30 markeder rundt omkring i verden. 

Mærket er sidenhen blevet en del af multibrand virksomheden DK Company, der hører til blandt nogle af de mest sælgende tøjleverandører i Europa.

Ungt og trendy

Det er langt fra den første B.Young butik i Norden. Alene i Danmark og Norge kan du finde mere end 100 butikker med det populære mærke.

Stilen er ung og frisk. Der er styr på trends, farver og materialer. Det er tøj til den kvalitetsbevidste kvinde, men også til hende, der tænker i bæredygtigt design. 

Nu kan du altså snart handle dig smart i en fart lige midt i Vejle – tilmed med et brand, der blev opfundet i selvsamme by.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad: "Så bliver det ikke mere smart og ungt: Kendt tøjmærke åbner butik på gågaden"