Claus har ansat en robot og rykket Vejle Løve Apotek i nye lokaler

Foto: Apoteker Claus Slot // Claus Slot.
Profilbillede

I Vejle finder du Vejle Løve Apotek. Bag virksomheden står Claus Slot, som overtog apoteket i 2012, efter at have været souschef i to år. 
Vejle Løve Apotek er en af de virksomheder i Vejle, som har været i bybilledet længst - lige siden 1744. Claus fortæller, hvordan han endte som apoteker:

"Det, der tiltaler mig ved at være apoteker, er at sørge for at alle får den bedste ekspedition. Kunderne skal have den samme høje faglige ekspedition, lige meget om det er en tirsdag kl. 16.00 eller juleaftensdag kl. 11.00. Jeg sætter også en ære i at behandle mit personale ordentligt. Hvis de er tilfredse, ved jeg, at det smitter af på kunderne.”


Foto: Vejle Løve Apotek // Claus Slot

Det altovervejende fokus hos Vejle Løve Apotek er den gode service og hos Claus er kunden altid i centrum. Derfor tilbyder de dem altid de bedste produkter. Apoteket har blandt andet et bredt sortiment indenfor hudpleje og vitalprodukter.

"Vi har specialister indenfor hver kategori, så vi altid kan give den bedste rådgivning. De seneste år har forskningen vist, at probiotika (mælkesyrebakterier) har en god virkning på hudproblemer, mellemørebetændelse og flere former for maveproblemer. Her rådgiver vi, så man får det bedste produkt, efter ens udfordringer,” fortæller Claus.

Siden Claus overtog apoteket for 10 år siden, er der sket mange ting.

"Vi er flyttet fra Søndergade 11 til Søndergade 29, hvor vi i dag har et kundeareal, der er 3 gange større end før. I 2019 fik vi en lagerrobot, der tager sig sikkert af de fleste lagerrutiner. Den sætter varerne på plads og finder den rigtige pakke igen, når vi beder om det.”


Foto: Lagerrobotten // Claus Slot

Sådan lyder det fra den 55-årige apoteker, der også fremhæver de kernekompetencer og værdier, der ligger bag Vejle Løve Apotek:

“Den vigtigste opgave på et apotek, er at sikre at vores kunder bruger deres medicin korrekt. Hvis det bruges forkert eller ligger ubrugt i skuffen, gavner det ikke. I værste fald, kan det endda skade."

Derfor tilbydes man en samtale med en farmaceut, når man får en ny diagnose. Så er man sikker på at kunne få svar på de spørgsmål, man evt. er kommet i tanker om siden konsultationen hos lægen. Claus uddyber:

"Har man fået et lægemiddel i mere end 1 år, er man også berettiget til en samtale. Der kan være mange grunde til at få sådan en. Man kan have fået for vane at tage medicinen uhensigtsmæssigt, så den ikke virker optimalt. Samtalen er gratis, og tilbydes i den almindelige åbningstid.”


Foto: Vejle Løve Apotek // Claus Slot

Vejle Løve Apotek har åbent på hverdage fra 8.00 til 21.00 og lørdage fra 8.00 til 14.00 og igen 18.00 til 21.00. Søn- og helligdage har vi åbent fra 10.00 til 15.00. 

“Vejle Løve Apotek er byens vagtapotek. Vi er derfor det apotek i Vejle og omegn med den længste åbningstid. Har du ikke mulighed for at komme ind på apoteket, kan du afhente dine varer to-go. Bare bestil på apoteket-online.dk eller på 7582 8322, så leverer vi det til din bil. Det er nemt, hvis du har små børn eller ikke er så let til bens,” fortæller Claus. 

Og som apotekeren understreger: “Vejle Løve Apotek - dit apotek for sundhed og velvære.”

Du finder meget mere om Vejle Løve Apotek på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Vejle Løve Apotek v/Claus Holm Slot