Daniel mødte Mathias til crossfit - I dag er han værkfører i Vejle Motor Compagni

Indehaver af Vejle Motor Compagni, Mathias Poulsen (tv) og Daniel Kielstrup trænede sammen i et crossfitcenter, og her begyndte de første samtaler om et muligt job (Foto: Privat)
Profilbillede

I en verden af bilreparationer og service er der visse enkeltpersoner, der skiller sig ud som ægte passionerede fagfolk. En af disse personer er Daniel Kielstrup, der for syv år siden blev ansat hos Vejle Motor Compagni. Hans historie er en rejse fra et mærkeværksted til et mindre værksted med en bred vifte af bilmærker og modeller.

Daniel, der tidligere arbejdede på et mærkeværksted, følte behov for en forandring og ønskede at udfordre sig selv i et miljø, hvor der blev arbejdet med flere forskellige mærker og modeller.

Det var under en træningssession i et crossfitcenter, at Daniel og Mathias, indehaveren af Vejle Motor Compagni, begyndte at tale om et potentielt samarbejde og jobskifte.

De var hurtige til at blive enige om, at det ville være en god idé, og før de vidste af det, var Daniel ansat og i fuld gang med sit nye arbejde.

Daniels ansvarsområder, som værkfører, inkluderer at holde styr på værkstedet, booke kunder ind og opretholde den generelle dialog med Vejle Motor Compagni's kunder.

Han er også ansvarlig for kvalitetskontrol af det udførte arbejde på værkstedet. I samarbejde med Mathias har han desuden arbejdet på at udvikle værkstedet og dets koncepter.

En typisk hverdag som værksfører
En typisk dag for Daniel begynder med at åbne værkstedet og modtage kunderne fra morgenstunden. Han sørger også for at udlevere lejebiler til dem, der har brug for det.

Derefter afholder han et morgenmøde med alle medarbejderne på værkstedet, hvor han informerer om dagens opgaver og følger op på opgaver fra dagen før. 


Daniel har i over 7 år været en del af Vejle Motor Compagni (Foto: Privat)

Herefter går dagen i gang, og i samarbejde med mekanikerne udarbejder han tilbud på forskellige opgaver og ringer til kunderne for at informere dem om reparationens omfang og priser.

Dagen slutter med at aflevere bilerne tilbage til kunderne og modtage betalingen for det udførte arbejde.

Det bedste ved jobbet
Daniel er slet ikke i tvivl, når han bliver spurgt hvad det bedste ved hans arbejde som værkfører er:

“Jeg elsker at være i en virksomhed som konstant er i bevægelse og udvikling. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og lære af de ting vi til hverdag går og arbejder med.”

“En af de helt store faktorer er også kollegaer, at der er god stemning og alle arbejder mod det samme mål. At der er tid til hygge og firma arrangementer betyder at alle medarbejdere får et tæt bånd og kender hinanden mere personligt.”

Daniels rejse fra mekaniker til værkfører har været en bemærkelsesværdig milepæl. Han har opnået en betydelig udvikling og har gennemgået flere lederuddannelser undervejs. Hans dedikation og arbejdsindsats har gjort det muligt for ham at påtage sig ansvaret for hele værkstedsdelen hos Vejle Motor Compagni.

Du finder meget mere om Vejle Motor Compagni på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Vejle Motor compagni