Dans dig glad i Vejle

Profilbillede

Spinderihallerne og Dansefællesskabet Salsation inviterer d. 2. december indenfor til skønne toner, som du næsten ikke kan stå stille til. Der er fokus på dans, bevægelighed, fysisk og mental udfordring, samt det at kunne glæde sig over at danse. Det er for alle.

Der er et udtryk, der hedder ”Use it or loose it”. Det handler om at gøre brug af noget, ellers mister man det – det kan være musklerne, hukommelse, motorik osv.

Netop dette er Dansefællesskabet Salsation meget bevidste omkring. Her er dans ikke bare dans, men også en måde, hvorpå du selv kan være med til at styrke dit helbred både fysisk og psykisk.

Her er plads til alle – unge som ældre, øvede som nybegyndere – glæden ved at danse er en fællesnævner på arrangementet, der foregår i Spinderihallerne i Vejle. 

Et fællesskab og et sundere liv

Har du mod på at prøve noget nyt og tilmed komme med i et fællesskab, så er Salsation måske lige noget for dig? Her kan du tilmed danse dig til mere glæde i hverdagen og måske mere bevægelighed.

Koordination, muskelhukommelse, større fleksibilitet og kropsbevidsthed er på programmet, når passionerede dansetrænere viser dig vejen til et sundere liv.

Det foregår i Spinderihallerne i Vejle – d. 2. december kl. 18.00-19.30.

Se mere her.

Kilde: Spinderihallerne: "Salsation"