Den vildeste vintervandring – En unik oplevelse

Profilbillede

Lørdag d. 29. januar 2022 kan du komme med på en ægte vintervandring. Tag med Sportstiming på hardcore vandring over stok og sten i det smukke Vejle område.

Du kan nå det endnu – at gå dine vandresko til, inden det hele løber af stablen i slutningen af januar. Der er der nemlig behov for en vis mængde forudgående træning, inden du kaster dig ud i denne vaskeægte vintervandring.

Det hele er arrangeret af Sportstiming, hvor du altså også får mulighed for både professionel tidtagning, forplejning under turen og et overskueligt rutekort.

Der vil være en række ting, der er gode at medbringe så som pandelampe, skiftetøj, mobil og andet nødvendigt til turen. Liste over ønskede medbragte emner findes på hjemmesiden.

Ruter på 20 og 30 km

Der er forskellige ruter at vælge imellem. Der er dog ingen af dem, der ikke er hardcore. Hele 20 eller 30 kilometer kan du altså vælge imellem. Du forkæles tilmed med en varm omgang suppe efter 15 kilometer. 

Punkter med smuk udsigt, skov, stier, bakker og en tur i Vejle Ådals Tunneldal er på programmet med en unik oplevelse igennem det smukke Østjylland. 

Tilmelding er nødvendig.

Du kan se mere om vintervandring og praktiske informationer her.

Kilde: Redaktionen