Eftermarkedskoordinator til Team Plagborg: Driv salget af reservedele og tilbehør

Profilbillede
dato

Kan du drive salget og videreudvikle den kommercielle profil på reservedele og tilbehør? Er du kunde- og serviceorienteret, og motiveres af at få kunden hurtigt ud at køre igen?

Har du mod på nye spændende udfordringer, som omdrejningspunkt for vores eftermarkedsaktiviteter, og er motiveret af at være en central og styrende ressource i eftermarkedets udvikling?

Så har vi her jobbet til dig, så også du kan komme ombord på Team Plagborg, hvor vi hver dag arbejder på at blive én af de allerbedste arbejdspladser i branchen.

Vi søger en proaktiv Eftermarkedskoordinator med ansvar for reservedele og tilbehør, i tæt samarbejde med det øvrige team. Du bliver bindeleddet mellem kunderne, indkøb og lager, og skal gøre kundeoplevelsen helt perfekt.

 

Din profil:

  • Du motiveres af at undersøge og forstå kundernes og markedernes ønsker og behov, og dette omsætter du med et stærkt købmandskab til et konkurrencedygtigt produktprogram, og kombinerer det med den rette markedsføring og salgskanaler, særligt inden for SoMe og online.
  • Din uddannelse er ikke afgørende, men du har nok erfaring fra en lignende stilling hos en reservedelsudbyder, og du kender til produktstyring, tilbudsgivning og salg. Du har nok kendskab til reservedele og tilbehør til vare- eller lastbiler sektoren, og du har teknisk indsigt i biler og mekanik.
  • Du er kommerciel- og løsningsorienteret, nysgerrig og initiativrig, og du er samtidig analytisk, selvstændig og detaljeorienteret. Du motiveres af ansvar og involvering i dagligdagen, og i at se dit arbejde gøre en forskel og skabe resultater.
  • Du finder motivation i at arbejdsdagene er meget forskellige og afvekslende, og samtidigt kan du prioritere og strukturere på en effektiv måde, så kunderne får sine produkter som aftalt til tiden.
  • Du er en god formidler, og du er flydende i engelsk, både mundtligt og skriftligt. Du har godt kendskab til IT, har god systemforståelse, og er superbruger af MS Office specielt Excel - eller har forudsætninger og mod på at blive det.
  • Du er teamplayer med godt humør, og du har en god situationsfornemmelse både i forhold til opgaverne og i forhold til dine kollegaer.

 

Vi er en spændende virksomhed i udvikling, og bygger hver dag mange forskellige vare- og lastbiler efter kundernes ønsker. Du bliver en del af et team med mange forskellige mennesker, som brænder for trivsel og arbejdslyst, kunder, produkter og for udvikling, og vi står klar med et godt fællesskab, åbenhed og humor.

Hvis du spørgsmål, så kontakt gerne Leder af Plagborg Service & Eftersalg, Allan Frederiksen på telefon 29671666 eller på mail af@plagborg.dk

Du kan læse mere om os her www.plagborg.dk

Vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigt din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TALENTO ApS, Høsterkøb Byvej, 2970 Hørsholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-09-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6082964

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet