Eva With stiller op for Nye Borgerlige til KV21

Profilbillede
Peter Søndergaard

Blå bog

Eva With er 51 år gammel og stiller op for Nye Borgerlige.

"Det meste af min fritid er dedikeret golf. Jeg er meget passioneret omkring selveste spillet (er medlem af Jelling golfklub), og jeg engagerer mig ligeledes som frivillig medhjælper i klubben. Er vejret ikke til golf, så bruger jeg min tid på fitness, svømning eller på at læse en god bog eller ser en god film."

Hun har boet i kommunen i 22 år. Nuværende bor hun i Vejle Øst.

Hvad betyder Vejle kommune for dig?

"Vejle kommune og i særdeleshed Vejle by er en hyggelig by, som jeg godt kan lide og trives at bo i. Vejle, med sin gode geografiske placering i Trekantområdet, er en rigtig god attraktiv erhvervsby for både eksisterende og nye virksomheder og iværksættere. Vejle kommune har en god beliggenhed og er efter min mening en rigtig attraktiv bosætningskommune. Så kan man jo ikke overse, at vi har en helt fantastisk natur rundt omkring i kommunen med både vand, strand og skov, som giver masser af gode muligheder for udendørs aktiviteter."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?

"Jeg vil gerne gøre en forskel. Og nej, for mig handler det ikke om at ”skabe en revolution” men snarere om at ændre tingene bare en lille smule til det bedre. Enkelthed og frihed, det er mine nøgleord."

Hvad er dine politiske mærkesager?

"Jeg går ind for mindre bureaukrati og for mere frihed til den enkelte borger. Jeg ønsker en langt bedre dialog med Vejles borgere. Det er vigtigt for mig, at vi får indført væsentligt mere enkelthed og gennemsigtighed og mindre indblanding fra staten, uanset om vi taler om den jobsøgende, der vil tilbage på arbejdsmarkedet eller om den enlige mor, der søger økonomisk hjælp til sit barn."

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?

"Jeg vil gerne skabe lidt mere interesse og dialog blandt borgerne om ”hvad det rører sig” i deres lokalsamfund, og jeg vil lytte til, hvordan deres dagligdag er, hvad er deres problemer/udfordringer? Hvad gør dem glad? Hvad er det, de kæmper med?"

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Redaktionen