Far og datter arbejder side om side i Jysk Pejsecenter

Foto: Irene Dyrvig. Jysk Pejsecenter sælger både brændeovne og interiør, 2021
Profilbillede

Erik Dyrvig ansatte sin datter Irene, da Jysk Pejsecenter udvidede med interiør. 

Udenfor er der mørkt og koldt. Vejrudsigten spår sne og slud de næste mange uger.

I sådan en tid har man lyst til at hygge sig foran pejsen med varme drikke.
Det mærker man hos Jysk Pejsecenter. 

Det er ikke så underligt, at det er en travl tid i butikken, for vinteren er den tid, hvor der bliver solgt flest pejse, men i 2021 har Jysk Pejsecenter haft travlt hele året. 

Som kunde kan man både besøge den fysiske butik i Vejle og se pejse og brændeovne i virkeligheden eller kigge på butikkens hjemmeside, hvor man kan se lige så mange brændeovne. Og skulle man blive i tvivl om noget, kan man ringe til de kyndige medarbejdere i butikken for råd og vejledning. 

Udvidelse og familieforetagende 

Jysk Pejsecenter slog første gang dørene op i 2000. D
engang var det på Vedelsgade 101, siden da er butikken flyttet i større lokaler, ikke bare en gang men to. 

I 2011 overtog Erik Dyrvig forretningen, og i 2018 rykkede han butikken til Jens Grøns vej, ansatte sin datter som butiksansvarlig og begyndte at sælge interiør.

”Jeg er egentlig uddannet bygningsmaler, men jeg skulle finde et andet arbejde på grund af slidgigt i ryggen, og så passede det med at min far skulle flytte i ny butik. Han ville begynde også at sælge interiør, og den del fik jeg så ansvaret for,” fortæller Eriks datter, Irene Dyrvig. 

I dag er der tre medarbejdere ansat i Jysk Pejsecenter.

Erik Dyrvig, der er ejer, er altid på farten som montør sammen men kollegaen Henrik Skovmand.
Irene Dyrvig er altid at finde i butikken, hvor hun både sælger interiør og brændeovne. 

Selvom uheldige omstændigheder var skyld i, at Irene Dyrvig skulle finde et nyt arbejde, ærgrer hun sig ikke over at arbejde i Jysk Pejsecenter. 

”Det er ikke så svært at få en god arbejdsplads, når man arbejder sammen med sin far og Henrik som jeg har kendt i over 30 år. Vi har den samme ’dårlige’ humor, og det er bare hyggeligt. Selv i travle tider er der tid til grin,” siger Irene Dyrvig. 


Foto: Der er udstillet mange forskellige typer af pejse og brændeovne i Jysk Pejsecenter, 2021 (kilde: Irene Dyrvig).

Gode råd og hjælp til montering 

Det er vigtigt for Jysk Pejsecenter at sikre en god oplevelse for kunderne.

Derfor er butikken medlem af Danske Pejsebutikkers Brancheforening, der garanterer, at Jysk Pejsecenter giver ekspertrådgivning. 

”Vi er ærlige, og vi synes selv vi har en god kommunikation med kunderne, når de besøger vores butik. Der er heldigvis også mange kunder, der melder tilbage, at de er super glade for deres løsning,” siger Irene Dyrvig. 

Selvom man i princippet selv kan montere en brændeovn, hvis man har hænderne skruet rigtigt på, et det en god ide at få en autoriseret fagmand til at klare det. Der er nemlig meget, der kan gå galt.

Derfor tilbyder Jysk pejsecenter montering af brændeovn og stålskorsten.
Det eneste, kunder skal gøre, er at tage et par billeder og sende nogle mål afsted, så klarer Erik Dyrvig og Henrik Skovmand det hårde arbejde. 

Se de mange pejse og alt interiør på Jysk Pejsecenters hjemmeside eller besøg deres butik på Jens Grøns Vej 23 i Vejle og få gode råd og vejledning til, hvordan dine ønsker føres ud i livet. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen