Fed koncertoplevelse: FÆTTERS byder på en aften med latter og skøn musik

FÆTTERS er en gruppe, der kombinerer vestjysk varme, musikalitet og stærke familiære bånd for at skabe god underholdning. (Foto: Forum Kolding)
Profilbillede
dato

Den 16. marts er der rig mulighed for at komme til en fed koncert med god musik, når bandet FÆTTERS kommer og spiller i Forum Kolding - Skal du med?

Skulle man stå uden planer torsdag den 16. marts, så er det måske værd at skele til arrangementet, som Forum Kolding har stablet på benene. Der er nemlig lagt op til en aften med god musik og godt humør.

Receptionschef i Forum Kolding, Gitte Jensen, ser frem til aftenen.

“Jeg forventer en god aften i musikkens tegn, hvor alle, der er til god musik, kan komme” lyder det fra Gitte Jensen.

Foruden koncerten er der også mulighed for at tilkøbe mad, så man kan spise inden det hele går løs.

Køb dine billetter her

Festlig aften med latter og fryd for øret
FÆTTERS er en gruppe, der kombinerer vestjysk varme, musikalitet og stærke familiære bånd for at skabe god underholdning. Deres musik og historier bringer minder om havets salt og vinden fra vesten, og deres festlige folkpop er altid ledsaget af lattervækkende og hjertevarme anekdoter.

Fætters har allerede udgivet to albums, og deres tredje album forventes at udkomme i 2022. Ifølge GAFFA, der har anmeldt deres seneste album, er FÆTTERS en velafbalanceret blanding af Johnny Madsens excentriske stil, Allan Olsens fortællinger om hjemstavnen og Coldplays arenatricks. Deres musikalske stil minder om Mumford & Sons, der har haft stor succes i branchen.

Sammenknudrede familiebånd
Bandet har dybe rødder i det forblæste fiskerleje, hvor de sammenknudrede familiebånd har formet deres musikalske rejse. Fire ud af fem bandmedlemmer har samme oldeforældre, og de har alle vokset op i en familie af folkemusikere, der har bånd til det kendte band Tørfisk. Selv forsangeren for FÆTTERS, Anders Toft Bro, er søn af Tørfisk-forsangeren Bent Bro.

Men selvom han har disse stærke musikalske rødder, har han sammen med barndomskammeraterne fundet sin egen vej og skabt sin egen unikke lyd. Deres musikalske rejse begyndte i musiklokalet på den lokale folkeskole i Thyborøn.

FÆTTERS består af: 
Anders Toft Bro: vokal, klaver & harmonika
Christian Toft Bro: guitar
Allan Toft Josephsen: vokal, bas & trommer
Christian Stausholm Holm: vokal & guitar
Morten Maltesen: bas & trommer 

Dato: 16-03-2023
Tid: 20:00
Sted: Bramdrupskovvej 110, 6000 Kolding
Køb af billet: Pris 195,- Tilkøb af tapas kr. 125,- Køb din billet her

Kilde: SlotssøBadets Fond