Flot comeback af Vejle Kammeraterne Serie 3

Foto: Vejle Kammeraterne Serie 3 // Sean Møller.
Profilbillede
Mattias Sundroos

Det lignede på papiret en svær opgave, da Vejle Kammeraterne Serie 3 skulle møde topholdet fra Vinding SF tirsdag aften.
Her nåede man da også at frygte det værste efter, at Vindings SF bragte sig i front efter blot otte minutters spil, men Vejle Kammeraterne fik kæmpet sig tilbage på et uafgjort resultat. Noget som cheftræner Sean Møller er utrolig stolt af: 

"Det var en meget, meget flot holdpræstation. Jeg glæder mig især over stærke relationer mellem spillere, som normalt ikke spiller sammen"

Her er der flere navne, som Sean gerne vil fremhæve: 

"Abdul Estalefi og Berat Arikan havde styr på Vindings venstre side i 2. Halvleg og Adnan Mansour gjorde rækkens topscorer fra Vinding fuldstændig anonym"

"Vi havde Ahmad Hussein tilbage og han gjorde det stærkt sammen med Yannick Ebel og Mohammad Kais på den centrale midtbane. Og så arbejdede Nicolai Holmann stenhamrende hårdt igennem samtlige 90 minutter og er medvirkende til, at vi får scoret til sidst"

Et flot mentalt comeback
I en sæson, hvor tilværelsen er endt med at være i midten af tabellen med langt op til oprykning og ingen frygt for nedrykning for Vejle Kammeraterne, så bliver indstillingen til den enkelte kamp altafgørende. 
Derfor er det især det faktum, at man kommer sig over en skidt indsats seneste, at Sean er tilfreds med: 

"Ovenpå lørdagens klare nederlag til Vinding SF på 0-3 på hjemmebane, så spillede vi tirsdag en virkelig flot, disciplineret kamp og der blev virkelig arbejdet for hinanden"

Og Sean uddyber:

"Det vigtigste er, at spillerne er tilfredse med deres egen præstation både individuelt og som hold. Men at komme igen ovenpå en forfærdelig indsats i lørdags og stå så stærkt sammen - det er meget tilfredsstillende"

Kampens forløb:
1-0: Vinding (8’) 
1-1: Jakob Willatzen (82’) 

Resultat: 1-1 Vinding SF - Vejle Kammeraterne Serie 3

Kilde: Sean Møller, Cheftræner