Fodboldskole med venskaber

Profilbillede
Anja Nielsen

F&E Skolefodbold frister uge 31 med masser af fodbold, taktik, sjov og mulighed for at danne nye venskaber. Arrangementet er for U6-U14 og finder sted ved Skibet IF mandag til fredag. Ugen står på masser af øvelse og fodboldsnak krydret med smart T-shirt, drikkedunk og ikke mindst diplom for alle deltagere. Tilmelding nødvendig.

Børn fra årgang 2007-2015 indbydes til en spændende uge, hvor den står på fodbold fra mandag til og med fredag. 

Det er F&E Fodboldskole, der i samarbejde med Craft Sportswear, DinMadpartner, Sport24, Billetlugen og BGI Akademiet åbner op for masser af aktivitet for fodboldinteresserede.

Her er det U6 og helt op til U14, der kan deltage i arrangementet, der er velplanlagt med både noget til benene, mellem ørerne og ikke mindst til lattermusklerne.

Taktik, mentalt overblik og fodboldglæde

Det står på en uge, hvor der smages på alle fodboldens finesser. Der er såvel taktik og øvelser, men også mental udfordring, når engagerede trænere tager hånd om de mange børn.

Uanset alder og niveau, så vil der være udfordring og sjov for det enkelte barn. Her er der også rig mulighed for at skabe nye og måske varige venskaber. Alt sammen i fodboldglædens tegn. 

Sted: Skibet Hallen, Jennumvej 20, DK-7100 Vejle

Dato: D. 2.-6. august

Tid: Man-Tors kl. 9-15. Fre kl. 9-14

Billetter findes lige her.

Kilde: Redaktionen