forEnelse er en ”kærlighedsklinik”

Foto: forEnelse. For Lene er troværdighed, kærlighed, tillid og rummelighed det vigtigste i forholdet til klienten
Profilbillede

Med en tro på at kærlighed altid er svaret, driver Lene sin virksomhed i Vejle. Hun har gået gennemgået meget i sit liv, men har altid fundet hjælp i det spirituelle. Hun står klar til at vise andre det samme.

”Jeg tror på kærligheden, tilliden, troen og håbet.” 

Sådan fortæller Lene Vanting. Hun er ejer af firmaet forEnelse og holder til i Vejleområdet. I sin virksomhed tilbyder Lene healing, clairvoyance, spirituel rådgivning, sjælesorg og meget mere.  


Foto: forEnelse // Lene er uddannet clairvoyant, healer og medium. På det mere "jordiske plan" er hun desuden uddannet sjælesørger, stressvejleder og personprofilkonsulent.

Så lang tid Lene kan huske, har hun interesseret sig for det spirituelle. Hun er uddannet køkkenleder og har i mange år dyrket det spirituelle i flere former som hobby ved siden af sit arbejde. Men i 2007 tog hun springet og åbnede sin egen klinik. Det gjorde hun som ene kvinde, som blandt andet er uddannet i Schweiz, Tyskland og Danmark som healer, clairvoyant, sjælesorger, stressvejleder og medium. 

Et vigtigt valg 

Selvom interessen for spiritualitet altid har været der, beskriver Lene selv en periode i sit liv som definerende for den praksis, hun har i dag. Hun mistede en søn, der kun blev 15 dage gammel - det var en begivenhed, der gjorde, at hun så sig selv nødsaget til at træffe et vigtigt valg: 

”Jeg kunne vælge at gå helt ned med flaget. Ellers kunne jeg gå den spirituelle vej. Jeg fik en masse spirituel rådgivning i Danmark og Tyskland, hvor jeg boede dengang. Det var her, at jeg fik øjnene op for, hvor meget troen og den spirituelle verden kan tilbyde.” 


Foto: forEnelse // Ved en healing, renses og afbalanceres energisystemet både psykisk, fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, så der kommer flow i hele kroppen

Lene fortæller selv, at hun har mistet meget i sit liv. Hun har gennemgået sygdomsforløb og sorg. Men gennem troen og spiritualitetens mange muligheder, har hun formået at overkomme sorgen – og det er dén rejse, der har gjort hende til den, hun er i dag:

”Selvom jeg har mistet, så står kærligheden som førsteprioritet for mig.” 

Og det er netop den indstilling, som Lene ønsker at give videre til andre mennesker gennem sin virksomhed. Mange mennesker kæmper med de samme udfordringer, og vores problemstillinger ligner meget ofte hinanden - og Lene kan relatere til det meste. 

Kærlighedsklinik

Lene beskriver sin virksomhed som en kærlighedsklinik. Det er kærligheden og tilliden, der er i højsædet, når kunden træder ind hos Lene. Hun vil mennesker det bedste – og det skal kunne mærkes: 

”Den her indstilling gør, at mennesker slapper af og åbner sig for mig. Jeg er rummelig og har tillid til andre mennesker. Det er også det helt centrale fokus, når man arbejder med det spirituelle.” 


Foto: forEnelse // I forEnelse hjælper, støtter, vejleder, udvikler- og underviser Lene samt foretager supervision på kollegaer. Målgruppen er både privatpersoner og virksomheder, hvor hun tilbyder sine kompetencer, erfaring og visdom

Kærlighed og rummelighed driver værket i forEnelse. Lene ønsker at hjælpe alle mennesker – uanset hvordan de ser ud, hvem de er, og hvilke problemer og udfordringer, de måtte have. Lene lever nemlig i en kærlig energi, som hun selv beskriver det. 

Derfor tilbyder hun også mange forskellige typer af healing og spirituel rådgivning samt coaching. Heriblandt findes for eksempel personlig- og forretningsudvikling, fjernhealing, husrensning, virksomhedsclairvoyance og meget mere. 

Men uanset behandling, så holder Lenes motto ved: tro, håb og kærlighed. 

Du kan læse mere om Lenes virksomhed, forEnelse, på hendes hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: forEnelse
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk