Fra konkurrencedanser til stylist: Mød kvinden bag CC Beauty

Charlotte Christiansen åbnede CC Beauty i 2017 (Foto: Privat)
Profilbillede

Charlotte Christiansen åbnede sin skønhedsklinik, CC Beauty, tilbage i 2017. Som tidligere konkurrencedanser er hendes fortid fyldt med glitter og glamour - og særligt hendes konkurrencegen og kreativitet får kunderne lov at mærke.

Det har ikke altid ligget i kortene, at Charlotte Christiansen skulle være stylist, men hun tvivler dog ikke på, at det er danseverdenen, der dengang inspirerede hende til at starte op som stylist.

”Jeg fik idéen til at starte CC Beauty gennem min erfaring og kreation med hårstyling og makeup fra danseverdenen,” fortæller Charlotte Christiansen, der er tidligere konkurrencedanser. 

Da hun for alvor valgte at lægge dansekarrieren på hylden, blev al fokus rettet mod den nyopstartede skønhedsklinik, CC Beauty. Charlotte Christiansen har dog ikke vinket helt farvel til danseverdenen.

”Min baggrund som elitesportsdanser hjælper mig, når jeg skal tilbyde kreative, nytænkende og personlig stylings til mine kunder,” fortæller Charlotte Christiansen.

Ud over at danseverdenen giver hende inspiration til diverse stylings, har hun også taget konkurrencedelen med sig:

”Jeg er konkurrencemenneske med stort K. Når jeg har sat mig for noget, går jeg altid All In med stor passion,” fortæller Charlotte Christiansen.

CC Beauty har fået vokseværk
Charlotte Christiansen skød året i gang med at åbne klinikken i Silkeborg, hvor hun sidder til dagligt og som nu er blevet klinikkædens hovedbase. I dag har hun nu to fysiske butikker. Den ene på Sommerfugleengen i Silkeborg, og den anden på Ribe Landevej i Vejle.

Kundebasen er dog størst i Silkeborg, hvor hun tilbringer de fleste af hendes dage. Klinikken udvikler sig dog rigtig meget, fortæller hun:

”CC Beauty har udviklet sig enormt og kan i dag tilbyde en masse forskellige ydelser,” siger Charlotte, og hun lægger da heller ikke skjul på, at drømmen er at udvide klinikkæden yderligere:

”Ønsket om at blive en landsdækkende klinikkæde er så småt begyndt på sin rejse,” lyder det fra den 30-årige stylist og indehaver af CC Beauty.

En pakkeløsning
Charlotte Christiansen arbejder hver dag på at forbedre og dygtiggøre sig, så hun kan udvikle sin horisont og tilbyde nye, forskellige ydelser til sine kunder. Hun håber på at kunne nå ud til endnu flere og ramme en bred skare af fremtidige potentielle kunder.

Ifølge Charlotte Christiansen har CC Beauty hele pakken; styling af hår, makeup, negle- og vippebehandlinger samt lektioner i brudevals – alt sammen samlet på ét sted. Hun mener, at dans spreder grin og glade dage og er derfor stolt over at kunne tilbyde brudevalslektioner og andre forskellige danselektioner til kunder


Brudestyling på den store dag (Foto: CC Beauty)

”Jeg sagde engang til mig selv; ’Hvis jeg var brud, ville jeg helt sikkert gøre brug af sådan et tilbud, fordi der er en milliard ting, der skal planlægges,’ og det har der heldigvis været flere der også har tænkt og benyttet sig af gennem årene,” forklarer Charlotte Christiansen og tilføjer:

“CC Beauty skiller sig ud på sine pakketilbud til brude og konfirmander. De kan få hele beauty-pakken samlet ét sted til en god pris, som alle kan være med på.”

Foruden en række af pakketilbud tilbyder CC Beauty også ansigtsbehandlinger. Charlotte Christiansen fremhæver særligt behandlingen Mesoterapi, som har en effektiv anti-age-virkning. Behandlingen er en af de nyeste på markedet, og den er både naturlig og nålefri.

”Ingen stress og jag – jeg kører ud på din store dag.”
Om det er bryllup, konfirmation eller noget helt tredje, så tropper Charlotte Christiansen gerne op på din adresse og styler dig efter eget ønske.

”Hvis du og veninder skal holde tøseaften med fokus på skønhed, selvforkælelse og pleje, så kommer CC Beauty hjem til jer og forkæler jer,” fortæller Charlotte Christiansen.

CC Beauty sætter en ære i at levere en høj kvalitet og har gennem flere år haft mange tilfredse kunder. Og som indehaveren, Charlotte Christiansen, selv udtrykker det – kommer kunden altid i første række:

"Ingen stress og jag, jeg kører ud og styler på din store dag. Du er i gode hænder hos mig. Din tilfredshed betyder alt. Jeg har mødt så mange glade og tilfredse kunder på min vej, og jeg håber på mange flere.”

Du finder mere om CC Beauty på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: CC Beauty
False {
}