Glæd dig til musik i gågaden

Profilbillede
Anja Nielsen

Lørdag d. 7. august kan sommeren let blive lidt hyggeligere, hvis du tager et smut forbi gågaden i Vejle. Her er der nemlig mulighed for at høre både danske som irske og amerikanske toner. Populære navne som Tom Donovan, Leon Matthews og The Northern Lights Gospelkor er at finde blandt den lange liste af optrædende solister, bands og dj’s. 

Er du til storbystemning, glade mennesker og livlige toner, så er en tur i gågaden helt sikkert noget for dig, når Vejle gågade lørdag d. 7. august forvandles til et sandt musikmekka. Det er Vi Elsker Vejle Shopping, der i samarbejde med City Vejle og byens butikker står bag denne hyggelige begivenhed.

Det er den altid indbydende gågade i Vejle, der med sine mange spændende butikker, hyggelige caféer og indbydende restauranter kommer til at syde af livlige toner fra såvel danske som udenlandske kendisser.

Dansk, irsk og amerikansk musik

Musik i Gågaden er et spændende arrangement, der både stiler efter at lokke flere besøgende til gågaden og byens butikker, men i høj grad også at kunne bidrage med en helt speciel stemning til byens lokale borgere samt byens mange sommerturister.

Baren er lagt højt, og det bliver da også musik fra såvel kendte danske solister, bands og dj’s som kendte udenlandske navne.

Dagen byder bl.a. på irske Tom Donovan samt amerikanske Leon Matthews. Kendte danske navne som Midnight Special, One Trick Pony, Teit, The Northern Lights Gospelkor og Nicolai Damgaard kommer også til at bidrage til den gode stemning. Dj’s som Lars Frederik og Kenn The Killer er også at finde på programmet.

Sted: Vejle Gågade

Dato: D. 7. august

Tid: Kl. 10-18

Kilde: Redaktionen
Flere artikler