Glæder du dig også til internationalt hyggemaraton?

Profilbillede

D. 16. januar kan du både få dig rørt og nyde godt af socialt fællesskab med Vejle Idrætsforening og DGI Huset, når der inviteres til hyggemaraton. Her står programmet på motion, lækkerier og overraskelser.

Er du ikke allerede i gang, så kan du roligt begynde at træne dig op til en fantastisk dag i selskab med bl.a. andre vejlensere – i sundhedens tegn. D. 16. januar afholdes der nemlig hyggemaraton i Vejle.

Dagen byder på flere ruter og har traditionen tro noget at glæde sig til for deltagerne. Dagen er med international karakter, så det er ikke nødvendigvis kun vejlensere, der kommer til at trave eller løbe side om side. 

Det er den tolvte gang, at dette hyggemaraton afholdes og præcis som de øvrige år, så lover arrangørerne masser af overraskelser.

Mulighed for gang, 1/2-maraton og maraton

Det er muligt at vælge imellem flere forskellige ruter med hver deres længde. Her kan du som deltager vælge imellem gåturen, der starter kl. 8.00 eller halv- eller helmaraton med begyndelse kl. 10.00.

Der udleveres startnumre allerede fra kl. 7.30, ligesom der vil være mulighed for at blive kørt til løbets start at busser ved DGI Huset.

Arrangørerne lover superlækre depoter undervejs. Når dagens rute er overstået, inviteres der på indbydende buffet eller luksus goodie-bags afhængig af Corona-restriktioner.

Se mere her: https://www.vejle-if.dk/dr-nielsen-vinterhygge-2021/ 

Kilde: Vejle Idrætsforening