Guide: Sådan skaber du din drømmelounge

Profilbillede
dato

Mangler du inspiration til et skønt loungeområde på terrassen, i udestuen eller i hyggekrogen på arbejdet? Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet vores bedste råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal designe din helt egen hyggekrog i virksomheden eller i hjemmet. Læs med her og blive klar til at skabe det hyggeligste loungeområde udendørs til dine venner, familie eller kollegaer.

Sponsoreret indhold

Nyd sommeren på terrassen

Et hyggeligt udendørs loungeområde er prikken over i’et i ethvert hjem og på enhver arbejdsplads – men hvordan skaber man ens drømmelounge, og hvor skal man starte? Vejen til et lækkert loungeområde på terrassen starter allerede i efteråret, hvor det er en god idé at komme i gang med byggeriet, så din drømmelounge står klar, når solen begynder at titte frem til foråret. Læs med her:

1. Find den helt rette placering

Det er ikke helt tilfældigt, hvor du placerer dit udendørs loungeområde. Sørg for at området ikke ligger i læ fra et stort træ, buskads eller byggeri, så loungeområdet ligger i skygge. Du kan altid købe parasoller eller opsætte en markise, men har du først opsat dit loungeområde i skyggen, kan du risikere, at det ikke bliver brugt, hvis dine gæster hellere vil sidde i solen.

2. Byg en skøn terrasse

Medmindre du allerede har en flot terrasse eller et skønt fliseområde, der egner sig godt til lounge havemøbler, så anbefaler vi, at du bygger en flot terrasse og maler den i de farver, du bedst kan lide. En flot terrasse er virkelig prikken over i’et, når man skal designe et hyggeligt loungeområde. Det sikrer både, at dine flotte møbler til terrassen står stabilt, samtidig med at dit loungeområde ser ekstra stilrent og pænt ud.

Gå på opdagelse på nettet og find eksempler på pæne terrasser, du kan lide, så du har et godt udgangspunkt, inden du skal i gang med at lave terrassen. Du kan både lave den selv, alliere dig med svigerfar eller nogle handy venner, og så er det ellers bare i gang med at skabe den terrasse, du drømmer om, til din nye lounge.

3. Køb hyggelige loungehavemøbler

Flotte havemøbler til loungeområdet er alfa og omega for det samlede udtryk for din lounge. Du kan lave nok så hyggeligt et område og så pæn en terrasse, men uden pæne og hyggelige loungemøbler, får du ikke den hyggelige og skønne lounge, som du drømmer om.

Giv derfor dig selv god tid til at undersøge markedet, og sætte dig ind i, hvilken stil du er til. Her kan du både gøre dig overvejelser omkring farver, materialevalg, størrelserne på havemøblerne såvel som specifikke mærker. Mangler du inspiration, kan du finde flotte lounge havemøbler på XL-BYG.dk, der har et stort udvalg af stilrene loungemøbler til terrassen.

4. Sørg for at vedligeholde din nye lounge

Når den helt rette lokation er fundet, terrassen er bygget, og du har fundet flotte møbler til terrassen, er der kun tilbage at læne sig tilbage og nyde sommeren på terrassen. Husk dog at holde din nye lounge ved lige gennem jævnlig rengøring, og sørg gerne for at møblerne står tildækket, særligt hen over efteråret og vinteren, hvor vejret bliver hårdt for dine loungehavemøbler.

God fornøjelse med projektet!


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen