Halloween-aktiviteter for hele familien

Profilbillede

Efterårsferien byder på intet mindre end masser af Halloween aktiviteter i gågaden. I uge 42 kan du på Rådhustorvet nemlig glæde dig til både skelethoveder, ansigtsmaling og sjove konkurrencer.

Det er ikke kun i USA, at Halloween er et årligt tilbagevendende tema. Danskerne er i den grad røget med på bølgen af gruopvækkende udklædninger, udskårne græskar og pynt med skeletter, når efterårsferien sætter ind. 

Også i Vejle kan du således glæde dig til ægte Halloween stemning – dog med passende mængde uhygge, så hele familien kan deltage.

Rådhustorvet byder på masser af sjov i tidsrummet 11-16 på hverdage i hele efterårsferien. 

Hygge for hele familien

Der er noget for alle aldre. Her kan de mindste og de lidt større børn blive pyntet med ansigtsmaling. Der er tilmed gratis candyfloss.

Rådhustorvet byder også på masser af spændende aktiviteter – naturligvis omgivet af både græskar, skelethoveder og afskårne fingre. Der er dømt hygge på højt plan og sædvanen tro – en lille smule gys.

Er du til Halloween-parade, nattevandring, kunster med ild og spøgelseshuse, så hold også øje med City Vejles program d. 29. oktober.

Så kan det let blive lidt mere spændende at gå en tur igennem Vejle midtby.

Kilde: Redaktionen