Helen lever af at gøre noget for andre - og hun elsker det

Helen Refshauge nyder hver eneste dag som centerleder i LOOP Fitness Vejle (Foto: LOOP Fitness Vejle)
Profilbillede

Helen Refshauge har de seneste tre år arbejdet i LOOP Fitness Vejle, hvor hun i september måned blev centerleder. Det er et træningscenter, der slår sig på et anderledes koncept, hvilket gør Helen ekstra glad for sit arbejde.

Tilbage i september måned blev Helen Refshauge ansat som centerleder i LOOP Fitness Vejle. Her varetager hun alle centerets funktioner; alt fra administrationsopgaver til prøve- og holdtræninger. Og hun elsker sit arbejde, der kombinerer hendes fritidsinteresse med at hjælpe andre. Helen fortæller, hvad hun allerbedst kan lide ved sit arbejde:

“Det er, at jeg kan arbejde med de ting jeg interesser mig for, gøre noget for andre og se deres udvikling. Og så er der bare rigtig mange søde og skønne medlemmer, der gør, at det altid er dejligt at komme på arbejde i LOOP Fitness Vejle.”

Det er blot tre år siden, at LOOP Fitness Vejle fik fingrene i Helen Refshauge. Hun ønskede sig at karriereskifte, og pludseligt blev hun anbefalet at søge i LOOP Fitness Vejle

“Jeg ville gerne have et karriereskifte, og jeg havde et ønske om at komme til at arbejde med at motivere andre til livsstilsændring. Derfor havde jeg taget en uddannelse som personlig træner og kost- og livsstilscoach. I min søgen efter et job, hvor jeg kunne komme til at arbejde med de ting jeg interesserer mig for, blev jeg anbefalet at søge job i LOOP Fitness Vejle.”


Helen Refshauge har arbejdet i LOOP Fitness Vejle i tre år (Foto: LOOP Fitness Vejle)

Et unikt træningskoncept for alle
LOOP Fitness er tiltænkt for alle der gerne vil have en god og effektiv træning. Det er for dem der kommer for træningen og sundhedens skyld, og der er plads til alle. Det er blandt andet dét koncept, som begejstrer Helen Refshauge ekstra meget, når hun går på arbejde.

“Noget af det der gør, at jeg er glad for at arbejde i LOOP Fitness Vejle er, at det er træning for alle. Det unikke træningskoncept gør at det er nemt at gå til - uanset om du er ny eller har trænet før, og at du på kort tid kan får trænet hele kroppen, selvom du har en travl hverdag. Træningen er enkel, effektiv og tilrettelagt, så du kan træne på kun 24 minutter.”

I LOOP står der altid en instruktør til rådighed, som kan hjælpe dig godt i gang med træningen, og hvis man er i tvivl om LOOP Fitness kunne være løsningen, så er det altid muligt at få en gratis prøvetime i centeret.

“LOOP Fitness er desuden træning for hele familien, hvor børn kan træne fra de er 8 år, i maskiner der er specielt designet til dem. LOOP-konceptet er på den måde med til at skabe mulighed for kvalitetstid for hele familien.”

Du finder meget mere om LOOP Fitness Vejle på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg LOOP Fitness Vejle på adressen Horsensvej 72C i 7100 Vejle - og se om det er noget for dig!

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: LOOP Fitness Vejle
False {
}