Høreekspert inviterer til HøreCafé - Få undersøgt din hørelse gratis

Høreekspert afholder HøreCafé i Juelsminde den 25. januar (Foto: Høreekspert)
Profilbillede
dato

Kniber det med hørelsen? Synes du måske, at alle andre mumler? Onsdag den 25. januar har du mulighed for at få screenet din hørelse, når Høreekspert afholder HøreCafé i Juelsmindehallerne - Skal du med?

Uanset om man har udfordringer med hørelsen eller ej, så er alle over 18 inviteret til HøreCafé den 25. januar. Her vil du blive budt på kaffe, og samtidigt kan du få en gratis og uforpligtende hørescreening. Du kan stille spørgsmål omkring din hørelse, og se hvordan din hørekurve tager sig ud.

“Vi afholder hørecaféer som en fri service, vi yder. Ofte ved vi ikke hvordan vores hørelse igennem årene har udviklet sig. Det er ret vigtigt at handle på det, hvis der opstår udfordringer - både af hensyn til sig selv og sine omgivelser. Vi er en mobil høreklinik og har specialudstyr til at tage ud og lave hørescreeninger med.,” fortæller Lene Hansen fra Høreekspert.

Det er ikke første gang, Høreekspert afholder HøreCafé. Det har før været en succes, og derfor glæder man sig utroligt meget til endnu en omgang:

“Vi oplever god stemning til vores HøreCafé-arrangementer. Det er rigtig rart at komme ud at møde folk i deres lokalområde. Et drop-in føles ofte mindre forpligtende, end hvis man booker tid i en høreklinik.”

“Nogen er blot nysgerrige og bliver glade for at blive bekræftet i, at de hører godt. Andre har reelle problemer, og synes det er rart at få det bekræftet for så derefter at høre, hvordan man kan få hjælp. Nogen ønsker efter screening en tid til en mere tilbundsgående høreundersøgelse i deres eget hjem. Det aftaler vi nærmere i så fald,” beskriver Lene Hansen det.

Lyder dette til at være noget for dig? Så vil Høreekspert stå klar til at tage imod dig med åbne arme.

Dato: Onsdag den 25-01-2023
Tid: 10:00
Sted: Juelsmindehallerne, Tofteskovvej 12D, 7130 Juelsminde
Tilmelding: Gratis og uforpligtende. "Åbent hus". Ingen tilmelding.

Du kan finde meget mere om Høreekspert på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Høreekspert