Hoka Tæpper og Gulve: Giver gulve nyt liv

Foto: Hoka Tæpper og Gulve.
Profilbillede

Hoka Gulve har et unikt udvalg af tæpper og hårde gulve, og så holder de, hvad de lover. 

Om man mangler gulvtæppe til børneværelset, træ- eller laminatgulv til stuen eller et nyt tæppe under spisebordet, er Hoka Gulve stedet at gå hen. Faktisk betyder det ikke noget, om du handler ind privat eller til din virksomhed. Hoka Gulve har nemlig specialiseret sig i begge dele, men handler man hos dem, er det fordi, man vil have den bedste service. 

I dag sælger Hoka Gulve mere end ti forskellige slags gulve, så der er noget for enhver smag. Erhvervskunder kan nøjes med at købe gulvet, men private kunder kan få gulvene bragt ud og monteret. 

Hoka Gulve består i dag af i alt 4 butikker i byerne, Vejle, Kolding, Esbjerg og Sønderborg. Derudover har Hoka Gulve en webshop med hele det store udvalg. 

“Vi har ikke det alle andre har. Og det kan folk godt lide, så derfor kommer de her,” fortæller ejer af Hoka Gulve Lars Zon om butikkens udvalg. 


Foto: Hoka Tæpper og Gulve

Byttede Mercedes for 25% og en Audi  
I 2002 åbner Hoka Tæpper og Gulve i Vejle. Dengang var det Bo Graversen, der ejede butikken, men der gik ikke længe inden Lars Zon blev overtalt til at købe sig ind i forretningen. Der var bare det problem at Lars Zon lige havde smidt alle sine sparepenge i en Mercedes. 

“Vi blev enige om, at han fik bilen, og så overtog jeg hans Audi og fik 25% af virksomheden,” fortæller han.

Der gik ikke lang tid før Lars Zon købte yderligere 25% af virksomheden, så han og Bo Graversen ejede en halvdel hver, og i 2005 får han overtalt Bo Graversen til at sælge ham resten af firmaet. 

Den ene butik var ikke nok for Lars Zon og han starter i 2008 endnu en Hoka Gulve op i Kolding. Senere åbner Hoka Gulve forretninger i både Esbjerg og Sønderborg. 

Da corona pandemien lukker ned for detailhandlen i december 2020, blev den kun et år gamle webshop for alvor en vigtig del af forretningen. 

“Det betyder at i dag har vi en webshop, der kører rigtig godt,” fortæller Lars Zon. 


Foto: Hoka Tæpper og Gulve

En travl hverdag for tæppehandleren 
Som direktør for Hoka Gulve har man en travl hverdag. Lars fortæller at hans dage let kan vare fra syv om morgenen til halv seks om aftenen. 

“Jeg er med til at læsse gulvlæggernes biler om morgenen. Så gør jeg tilbud klar og ordner de administrative opgaver indtil klokken ni, hvor butikken officielt åbner. Men dørene er åbne fra vi kommer klokken syv,” fortæller Lars Zon. 

Så skulle der stå en håndværker eller en privat med akut brug for planker eller tæpper, kan de komme ind og handle, inde butikken egentlig åbner. Det er bare et eksempel på den service, kunder kan forvente hos Hoka Gulve. 

“Vi forsøger at guide kunderne igennem hele processen, så de ikke lige pludselig står og er blevet overraskede over et eller andet. Så troværdighed og at vi holder vores tidsplan er det vigtigste for os,” mener Lars Zon.

Det er ikke kun den gode service, der gør Hoka Gulve til en god forretning. Det er også udvalget af produkter, som Lars Zon mener adskiller sig fra andre gulv- og tæppehandlere. 

“Jeg køber partivarer i sjove farver. Det er der ikke mange der gør. Så har vi også helt vildt mange forskellige måtter og badeværelsestæpper,” fortæller han. 


Foto: Hoka Tæpper og Gulve

Se og bestil varer med levering lige til døren fra Hoka Gulves store udvalg på deres hjemmeside eller besøg butikken på Vestre Engvej 18 i 7100 Vejle.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Lars Zon
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk