Hold din tour-fest i Vejle Kommune

Profilbillede
dato

Vejle Kommune har med 52 km den suverænt længste strækning, når Tour de France-feltet kører gennem landet den 1.-3. juli. Derfor er det oplagt at se cykelrytterne på allernærmeste hold og mærke tour-stemningen i en af kommunens fire fanzoner langs ruten.    

Vi er rigtig mange, der glæder os til at få den enestående oplevelse at se verdens bedste cykelryttere køre igennem vores skønne land, når Tour de France kommer til Danmark. Derfor kan det være en god ide allerede nu at planlægge, hvor du vil stå langs ruten.

I Vejle Kommune har vi fire fanzoner langs ruten, hvor du, udover at kunne opleve feltet suse forbi og se hele etapen på storskærm, også finder mad- og drikkeboder, toiletter og en masse aktiviteter.  

Mærk tour-stemningen i en af vores fanzoner
I Vejle by finder du to fanzoner - en i Mariaparken og en ved bjergstigningen på Koldingvej. Begge fanzoner ligger i gåafstand fra Vejle station. 

I Mariaparken har du mulighed for at se alle etaper på storskærm den 1.-3. juli. Fanzonen i Mariaparken ligger ca. 1 km fra etapestarten den 3. juli og du vil kunne opleve feltet køre forbi i et roligt tempo, når der er paradekørsel ca. kl. 13.05.

Herudover er der blandt andet musikunderholdning umiddelbart efter etaperne, Lego-aktiviteter for hele familien og så kan du tage din egen cykel med og prøve kræfter med vores pumptrack-bane.  

I fanzonen på Koldingvej kan du slappe af på græsset eller i en af vores strandstole, mens du følger etapen på storskærm. Koldingvej er en af vores stejle stigninger i Vejle og derfor vil du opleve kampen om bjergtrøjen fra allernærmeste hold i fanzonen på Koldingvej. 

Tag børnene med til tour-fest i Jelling
I Jelling fanzone finder du blandt andet musikunderholdning og et hav af aktiviteter for hele familien. Blandt andet kommer DynaMike med sit nervepirrende jonglérshow, her er kreative aktiviteter med vores lokale kunstnere, en performativ legeplads som kommunens børn og unge har lavet i samarbejde med En hemmelig klub og så kan I lave jeres eget insekthotel.

Mærk den lokale opbakning i Ødsted fanzone
I Ødsted fanzone har de lokale frivillige virkelig lagt sig i selen for at skabe en god fest for de mange gæster, der kommer for at se Tour de France. Her kan du blandt andet opleve den sønderjyske pigegarde gå ruten fra kl. 9.45 og herudover er der masser af musikunderholdning og børneaktiviteter både før og efter etapestarten. 

Kilde: Vejle Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.