Hos Bandagist-Centret kan man mærke forskellen

Foto: Cecilia Pharsen // Bandagist Centret.
Profilbillede
dato

Med mere end 14 års erfaring kan man godt tillade sig at kalde Bandagist Centret for specialister indenfor brystprotese og lingeri, og den erfaring bliver brugt på den helt rette rådgivning.

Hos Bandagist Centret har de stor erfaring i at rådgive og vejlede brystopererede kvinder med at vælge den helt rigtig brystprotese og lingeri. Her står de altid klar til at rådgive og besvare de mange spørgsmål, der kan opstå, da de ved, hvor vigtig det er med den rette kombination.

"I Bandagist Centret er vi passionerede rådgivere, der brænder for at hjælpe dig med den helt rigtige brystprotese og vejlede dig i dit valg af komfortabelt og flot lingeri," fortæller konsulent Dorthe Nørmølle og uddyber:

"En brystprotese og lingeri skal passe præcis til dig. Vi skal genskabe symmetrien, og din følelse skal være behagelig og naturlig."

Derfor er netop erfaringen inden for feltet, så uhyre vigtig, hvilket man hos Bandagist Centret i særdeleshed har inden for rådgivning og vejledning af brystopererede kvinder i valget af den helt rigtig brystprotese og lingeri.

"Vi kan svare på mange af de spørgsmål, der ofte trænger sig på, og vi ved, hvor vigtig det er med den rette kombination," afslutter Dorthe. 

Valget af brystprotese skal passe til den enkelte 

Når du står overfor valget af brystprotese, så bliver rådgivningen vigtig. Ikke nok med, at der findes et væld af forskellige brystproteser, så er valget afhængig af netop den enkeltes behov. 

"Vi har brystproteser til ethvert behov, og vores eksperter er altid parate til at give råd og vejledning. Vores vigtigste opgave er at hjælpe med at tage netop den beslutning, der passer dig bedst," fortæller Dorthe. 

For de forskellige muligheder er mange. Er dit bryst helt fjernet, skal din protese erstatte hele brystet og her kan f.eks. vælges i mellem en brystprotese, du lægger i lomme i din bh, eller en brystprotese, du klæber direkte på din hud. 

Her kan begge muligheder være gode valg, men i sidste afhænger beslutningen af dig og de aktiviteter du foretager dig, hvilket gør en god, personlig rådgivning vigtig, understreger Dorthe:

"Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at tage netop den beslutning, der passer dig bedst."

Bandagist Centret samarbejder med de bedste leverandører på markedet og har et af landets største udvalg af brystproteser og lingeri. Derudover, så er du sikret kvindelige rådgivere, som vejleder dig i valget af komfortabelt og lækkert lingeri.


Foto: Bandagist-Centret 

Tid og nærvær 

Dorthe fortæller, at det særligt er mængden af tid til den enkelte kunde og det store udvalg af lingeri, der adskiller Bandagist-Centret fra deres konkurrenter: 

”Vi er her for at hjælpe kvinder, som har et særligt behov i en svær situation. Hos os sker det altid med god vejledning, høj faglighed og masser af tid.” 

Frit leverandørvalg og ingen egenbetaling. Hos Bandagist Centret er der ingen egenbetaling på brystproteser.

"I vores Vejle-afdeling, deler vi lokaler med Ebsen Parykker. Her tilbydes seriøs og grundig vejledning og afhjælpning i forbindelse med hårtab."


Foto: Helle Ebsen parykker

Du kan læse mere om Bandagist-Centrets fire afdelinger på deres hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bandagist-Centret