Hos Rune Stensdal bliver du sund, stærk og slank

Rune Stensdal hjælper dig med at blive den bedste version af dig selv
Profilbillede

Under sloganet ”Ikke flere slankekure. Prøv noget der virker” hjælper Rune Stensdal dig med at blive sund, stærk og slank. Helt enkelt og uden at spilde tiden med øvelser og alternative kostråd, du alligevel ikke kan fastholde i din hverdag.

Fra bankmand og cand.merc. i finansiering til selvstændig coach og fysisk træner er der ikke umiddelbart en logisk lige linje.
Ovenikøbet med en afstikker til LEGO som leder af deres afdeling for løbende forbedringer i de administrative sektorer.

Men for 55-årige Rune Stensdal giver det rigtig god mening at bruge erfaringerne fra at hjælpe kollegerne i LEGO med at ændre vaner og rutiner til nu at anvende de samme mekanismer i sin egen virksomhed.

Drop slankekuren – fokuser på vanerne

Overskriften til dette portræt lover dig en pakkeløsning, når du benytter dig af Runes mange tilbud.

Det hentyder til det faktum, at med ham får du en vanecoach, en personlig træner og en kostvejleder i én og samme person. Han har nemlig alle tre uddannelser.
De fleste, der ønsker en livsstilsændring, må ty til flere forskellige behandlere på samme tid, og det betyder ofte, at man også skal bruge ressourcer på at opbygge et tillidsforhold til flere på én gang.

”Vejen til et varigt vægttab bygger på viden og sunde vaner,” siger Rune.

”Hos mig får du den nødvendige viden, og du får hjælp til at bryde gamle vaner og skabe nye sunde vaner. Jeg tilbyder forløb bestående af vanecoaching, kostvejledning og personlig træning i den samme pakke”.


Foto: Privat // Coachingsamtale ved Stensdal // Privat træningssession 

Rune ved, hvad han taler om. Han har i mange år selv interesseret sig for den sunde livsstil, trænet og spist sundt, og som sportsudøver gennem mere end 40 år har han opbygget en større viden end de fleste.
Samtidig har han suppleret med en række anerkendte uddannelser og certificeringer, heriblandt Vane- og Overspisningscoach, Personlig træner, CrossFit instruktør og Sense kostvejleder.

Især arbejdet som coach har stor betydning for en varig livsstilsændring.

”At ændre sin livsstil handler nemlig ikke udelukkende om træning og kost,” forklarer Rune, ”det er i høj grad også et spørgsmål om mentale værktøjer til at etablere og vedligeholde gode og sunde vaner”.

Tog tempoet ud af livet

Inden Rune i 2016 startede selvstændig virksomhed, arbejdede han i godt 20 år som konsulent og leder, og han har altid været meget passioneret omkring sit arbejde.
Men da han rundede de 50 år, gjorde han alvor af at forfølge det attraktive, der ligger i at blive herre i eget hus.

”Jeg ville gerne selv kunne bestemme farten,” siger Rune, ”og hvad var vel mere nærliggende end at forsøge at leve af min største passion, nemlig kost, motion og coaching”.

Siden efteråret 2018 har Rune delt lokaler med Apollo Fitness på Horsensvej 74. Her driver han sin egen virksomhed i kombination med at være holdinstruktør for nogle af Apollos og CrossFit Heavens træningshold.
Selv træner Rune CrossFit et par timer om dagen.

Det må siges at have givet resultater, idet han ved to store events inden for de sidste to år har været med helt i front. 

”I 2019 deltog jeg i det årlige online VM i CrossFit, hvor jeg blev blandt de bedste 100 ud af 8000 deltagere. Og i august i år deltog jeg i Fittest in Vejle og vandt deres MasterClass i gruppen over 40 år”.

Rune ved, hvad han taler om!

Pakkeløsningen består konkret af følgende:

  • Vanecoaching

Tag kontrol over dit liv og få nye sunde vaner. Få konkrete redskaber til at arbejde med dit forhold til mad og motion.

  • Kostvejledning

Undgå sundhedsforvirring og få styr på fakta. Rune arbejder med kostvaner, ikke restriktive madplaner!

  • Personlig træning

Få mere energi og overskud. Sæt dig selv i centrum og få mere ud af din træning. Opstramning, fedtforbrænding, muskeløgning.

  • Naturen kalder

Når Rune skal gøre noget ekstra godt for sig selv, skal det foregå i samklang med naturen. ”Jeg er meget til rygsæk og vandring,” fortæller Rune.

”Jeg kan godt spontant få lyst til en tur for mig selv f.eks. Als rundt, Horsens Fjord rundt eller andre gode ruter. I sommer gik jeg Camønoen med mine to voksne piger, det var en fantastisk oplevelse”.

Få meget mere information om Runes mange tilbud på hans hjemmeside her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Rune Stensdal
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk