Indskifterne vandt kampen for Vejle Kammeraterne Serie 3

Foto: Sean Møller. Man of the match: Jakob Willatzen
Profilbillede
Mattias Sundroos

Tirsdag aften fik Vejle Kammeraternes Serie 3-hold besøg af Fredericia KFUM. Dette skulle vise sig at blive en hårdt tilkæmpet, men også fortjent sejr til Vejle Kammeraterne.
Med denne sejr bragte Vejle Kammeraterne sig et skridt tættere på puljens top, og de har ovenikøbet et par kampe i hånden i forhold til deres modstandere over dem.

Modstanderne fra Fredericia havde hentet nogle forstærkninger fra deres Serie 2-hold. Dette gav Vejle Kammeraterne svære betingelser, især i opspillet, ifølge cheftræner, Sean Møller:

"Vi spillede med for mange berøringer og til tider for langsomt, men igen stor ros til vores modstander, som var dygtige til at organisere sig på egen halvdel. De gjorde, til tider, vores opspil svært for os."

Og hvad gør man så, når man ikke helt kan få offensiven i gang? En af mulighederne er i hvert fald at skifte ud, og det var lige præcis hvad cheftræner, Sean Møller, gjorde efter 55 minutters spil. Han benyttede sig af en tripel-udskiftning, som viste sig at give pote:

"I dag må vi bare give stor kredit til de tre indskiftere; Nicklas Madsen, Rami Ismail og Jakob Willatzen, som alle tre kommer ind efter 55 minutter og fuldstændig sætter ild til vores offensive spil"

Spillet kunne være bedre - men troen var intakt
Især en af de tre udskiftere blev fremhævet af Sean Møller: 

"Jakob Willatzen, som var tilbage efter en brækket fod, satte ikke en fod forkert og blev matchvinder med to mål"

Men alle roserne skulle dog ikke kun gå til matchvinderen, Jacob Willatzen. For Vejle Kammeraternes forsvar formåede at få deres tredje clean sheet - eller fjerde, hvis man tæller skrivebordssejren mod Team FB-LB med. Især det fysiske overskud, den mentale styrke og viljen var meget medvirkende til sejren:

"Spillerne løber så ufatteligt mange meter og vi viser et stort fysisk overskud, når modstanderen har bolden. Selvom vores offensiv virkelig slider for at få tingene til at hænge sammen i går uden det store held, så slipper vi ikke troen på at det skal lykkedes for os - men spillet kunne bestemt have været bedre, selvom vi var det bedste hold på banen.


Kampens resultat: Fredericia KFUM - Vejle Kammeraterne (Serie 3) 0-2

Kilde: Sean Møller, Cheftræner