Jysk Pejsecenter leverer stadig til deres kunder på trods af en branche i krise

Foto: Jysk Pejsecenter. Jysk Pejsecenter har deres butik på Jens Grøns Vej 23 i 7100 Vejle.
Profilbillede
dato

Selvom Corona-virus og krig i Ukraine har forøget ventetiderne, leverer Jysk Pejsecenter stadig varmeløsninger til deres kunder.

Jysk Pejsecenter er stadig leveringsdygtige på trods af en kriseramt branche. De seneste års begivenheder har gjort det vanskeligt at fylde lageret op med brændeovne og skorstene.

Familieforetagendet, der sælger varmeløsninger fra deres butik i Vejle, er optimistiske, og selvom de seneste år har bragt udfordringer med sig, er der en forventning om, at fremtiden bliver lysere. Irene Dyrvig, salgsassistent og datter af indehaver Erik Dyrvig, peger på flere årsager til, at virksomheden stadig får det til at løbe rundt:

“Her i Jysk Pejsecenter prøver vi at få tingene til at hænge sammen. Det sidste år har været et vildt år med problemer med levering af både brændeovne og skorstene. Vi begyndte heldigvis i starten af 2022 at bestille hjem, så vi har ovne på lager nu."

"Hvis man bestiller en ovn i dag, så er der et års leveringstid. Inden krisen og inden corona, der tog det max 3 uger, så havde vi en ovn leveret. Men nu er snakken en helt anden. Krigen i Ukraine har virkelig sat pres på markedet. Især Tyskland har bestilt mange brændeovne, da de ikke aner om Putin lukker for gassen," lyder det fra Irene Dyrvig. 

En vigtig beslutning
Heldigvis valgte virksomheden, at fortsætte med at bestille varer hjem selvom fremtiden var svær at forudsige, da der begyndte at opstå vanskeligheder med levering. Irene Dyrvig ser den beslutning som en af hovedårsagerne til, at virksomheden stadigvæk kan levere deres varer til kunderne:

"Vi synes, vi har været heldige, og med lidt is i maven, så turde vi godt bestille hjem til lager. Hvis ikke vi havde taget den beslutning, så var der ikke noget Jysk Pejsecenter om kort tid. Hvis der ikke er noget at sælge af, så er der ingen indtjening, og man må lukke og slukke.”

Irene Dyrvig understreger, at de hos Jysk Pejsecenter fortsat gør alt, hvad de kan for at give deres kunder en god oplevelse:

“Men vi gør stadig, hvad vi kan for, at kunderne får en god oplevelse i butikken, og det vi har gjort er at lave små skilte oven på de ovne, vi har bestilt hjem, så kunderne også selv kan lulle rundt, og se hvornår de forskellige ovne kommer hjem.

"Vi har hørt, at det bliver et problem igen med energien, da de forskellige gaslagre mv. ikke er fyldt meget op. Hvis man kigger på Frankrigs gaslager som lige nu kun er fyldt med omkring 30%, så  ved man ikke helt, hvordan situationen kommer til at se ud rundt omkring,” siger Irene og uddyber:

"Ved de populære mærker som Hwam er der længere leveringstid, de er først klar i februar 2025. Men vi er ret store fans af Hwam brændeovne, så dem har vi selvfølgelig bestilt mange hjem af, de kommer løbende over de næste par år.

Du finder meget mere om Jysk Pejsecenter ApS på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Jysk Pejsecenter ApS på adressen Jens Grøns Vej 23 i 7100 Vejle.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jysk Pejsecenter ApS