Kærlighedskompasset kommer til Vejle

Profilbillede
Anja Nielsen

D. 12. august er der nu mulighed for at få lidt mere styr på kærligheden. Uanset om du er mand eller kvinde, single eller i fast parforhold, så kan der være guldkorn at hente, når Jacob Olrik gæster Vejle med foredraget ”Kærlighedskompasset”. Her kommer emner som kemi, lidenskab, fortidens fejltrin og indre balance under lup – et foredrag for alle aldre.

Kærligheden har igennem årtusinder været en svær størrelse. Det har ikke ændret sig over tid. Dog er der i dag en lang række brugbare redskaber og indsigter, som kan gøre den helt store forskel, når det står på valget af hjertets udkårne. 

Det er bl.a. nogle af disse redskaber og indsigter, som foredragsholder, forfatter og sexolog Jacob Olrik vil indvie dig i, når han i august gæster Vejle med sit foredrag ”Kærlighedskompasset”.

At vælge den rigtige

Og netop det at vælge den rigtige er ikke blot et spørgsmål om udseende, men også om fælles kemi og egen indre balance, vidner dette foredrag om.

Sporene fra tidligere forhold kan stå i vejen. Det samme kan egne holdninger. Du kan tilmed spænde ben for din egen lykke helt uden at vide det. 

Bliv klog på, hvordan du vælger den rigtige, og hvad du selv kan gøre for at få den fuldendte kærlighed. Lad kærlighedskompasset vise dig vejen lige her i Vejle. 

Dato: D. 12. august 2021

Tid: Kl. 19.00-21.00

Sted: Bygningen ved Anlægget 14B, DK-7100 Vejle

Billetter findes lige her.

Kilde: Redaktionen