Kammeraternes U14-Drenge faldt sammen i Fredericia

Profilbillede
dato

U14-Drengene fra Kammeraterne skulle søndag en tur til Fredericia, hvor modstanderen hed Fr. KFUM / Fr. FF / Taulov Skærbæk / BPI.

Det så længe ud til, at sejren skulle hjem til Vejle, men et 10-minutters kollaps bragte desværre tre mål i Fredericia KFUM's vej. Dét ærgrer cheftræner, Tommy Grøn:

"Ærgerligt vi ikke får lukket kampen, da vi har chancerne til det. Og så er det skidt vi falder sammen de sidste 10 minutter."

Kammeraterne spillede en fornuftig første halvleg, og langt hen ad vejen formåede de, at holde Fredericia fra at blive farlige. Blandt andet imponerede William Madsen Niemann, selvom han spillede på en uvant position.

Nederlaget betyder desværre, at Kammeraterne dumper ned på tabellen fjerdeplads. De får dog chancen for, at revanchere nederlaget i sæsonens sidste kamp mod Gauerslund IF. Denne kamp finder sted tirsdag den 12. oktober på kunstgræsset i Gauerslund.

Kampens resultat: Fr. KFUM / Fr. FF / Taulov Skærbæk / BPI - Vejle Kammeraterne (U14-Drenge) 3-1

Kilde: Tommy Grøn