Kender du til Craft psykologi og den vigtige hobby?

Profilbillede

Tirsdag d. 18. januar er der foredrag på Vejle Bibliotekerne om, hvad netop en ’nørkle-hobby’ kan gøre for dit velbefindende. Foredragsholder er Anne Kirketerp har studeret Craft psykologi og dets virkning. Og selv om pladserne hurtigt er revet væk, så snyd ikke dig selv for indblik i dette spændende fænomen.

Craft psykologi – måske har du aldrig hørt om det? Bare rolig – det har Anne Kirketerp. Hun har ligefrem studeret det og tilmed skrevet en bog om det. Aftenens udsolgte foredrag på Vejle Bibliotekerne omhandler da også det spændende emne, men du behøver ikke føle dig snydt, hvis du er gået forgæves.

Anne Kirketerp øser rigeligt ud af gode tips i sin bog ’Craft psykologi’, hvad du kan bruge din fritid på for at komme mere i balance. Her vil hobbyer som håndarbejde og håndværk komme under kærlig behandling. 

Det er nemlig netop hobbyer, hvor du kreerer noget med dine hænder, der har stor indflydelse på vores generelle sundhed og trivsel.

For en mere afbalanceret krop og psyke

At sidde og ’nørkle’, hvad enten det er strikketøj, hækletøj, perler, binde fluer, broderi, træarbejde, perler eller andet er i høj grad med til at afstresse os.

Det handler både bog og foredrag om – det med flow og ikke mindst fordybelse. Det handler om indre velvære og at have et formål. Det handler om at være i balance i krop og psyke.

Har Craft psykologi vakt din interesse, og var du ikke en af de heldige, der nåede at få billet, så var det måske en oplagt bog til ønskelisten for 2022? 

Kilde: Redaktionen