Kom til foredrag med Lindy fra "Rigtige Mænd"

Profilbillede
Anja Nielsen

Tirsdag d. 28. september kan du nu opleve Lindy fra DR tv’s populære slankeprogrammer. Foredraget ”Lindy – Før og efter Rigtige Mænd” er navnet på foredraget, der finder sted på Food & Friends. Der er underholdning i særklasse, når den kendte humørbombe fortæller om både udfordringer, aha-oplevelser og venskaber.

Måske har du aldrig hørt om tv-programmet ”Rigtige Mænd”, eller måske fulgte du ivrigt med, da DR i 2015 lancerede programmet ”Rigtige Mænd” med fem helt almindelige håndværkere.

Formålet var her at bringe mere fokus på sundhed ind i den daglige livsstil – bl.a. med brug af en kostvejledning og personlig træner, der skulle give deltagerne kamp til stregen fysik, men også mentale udfordringer.

Med i dette program var bl.a. Lindy Aldahl, der i den grad blev udfordret på godt og ondt. Det er oplevelserne fra netop dette tv-program samt tiden derefter, der kommer under lup i dette spændende foredrag.

Underholdende foredrag

Lindy fortæller i et hudløst ærligt foredrag om de store op- og nedture, om kammeratskabet, om aha-oplevelserne og ikke mindst om det at holde fast i en sundere livsstil for egen skyld.

Foredraget leveres på en spændende og humoristisk måde – præcis som vi kender ham fra DR’s programmer. 

Få rørt lattermusklerne og få inspiration til egen livsstil med dette foredrag arrangeret af Vejle Frisørlaug. 

Der er et begrænset antal pladser.

  • Sted: Food & Friends, Klostergade 1, DK-7100 Vejle
  • Dato: D. 28. september
  • Tid: Kl. 19.00-20.30
  • Pris: 100 kr.
Kilde: Redaktionen