Kom til sundhedsfremmende foredrag om vinterbadning

Profilbillede
Anja Nielsen

Torsdag d. 16. september kan du nu i Bygningen i Vejle komme til spændende foredrag om vinterbadningens mange sundhedsfordele. Det er overlæge og vinterbader Lasse E. Rasmussen, der leverer facts fra forskningens verden samt praktisk viden om, hvordan du selv kommer i gang med at vinterbade. 

Selv om sommeren stadig holder fast i temperaturerne i det danske, så er der spændende foredrag forude, hvis du går og drømmer om at blive vinterbader. Det er nemlig aldrig for sent at lære om dette fænomens mange sundhedsmæssige fordele.

Det er i Bygningen i Vejle, at du således kan lægge ører til spændende beretninger fra både videnskaben og den virkelige verden. Her viser Overlæge i Ortopædkirurgi Lasse E. Rasmussen dig nemlig vejen til vinterbadning og dens mange sundhedsfremmende elementer.

Facts fra vinterbadende overlæge

Det er ikke kun teori. Bag foredraget er en sand vinterbader, der deler entusiastisk ud af egne erfaringer. Overlæge og foredragsholder Lasse E. Rasmussen taler både videnskabeligt og praktisk ud fra bl.a. Wim Hof Metoden.

Wim Hof er bl.a. kendt for at kunne kontrollere både krop og psyke under ekstreme forhold – bl.a. med vejrtrækningsteknikker. 

Foredraget omhandler bl.a. om den gode virkning på krop og immunforsvar, hvordan du når dit potentiale, fordelene ved kredsløbstræning og meget mere.

Se mere information om foredraget her.

Kilde: Redaktionen