Kosmetolog Caroline Bjerring: ”Hudpleje er vores DNA”

Caroline Bjerring er en kosmetolog klinik beliggende i hjertet af Vejle. (Foto: Kosmetolog Caroline Bjerring)
Profilbillede

Hos Caroline Bjerring er der fokus på hudpleje og velvære. Virksomheden, og kvinden med samme navn, tilbyder ekspertise indenfor kosmetologi og pleje af hud generelt blandet med dyb forkælelse.

”Jeg har nok egentlig altid vidst, at jeg skulle være selvstændig.” 

Sådan udtaler Caroline Bjerring, der er uddannet kosmetolog, ejer og stifter af virksomheden af samme navn, der nu er beliggende i Orla Lehmannsgade 2E i Vejle. Klinikken er lige flyttet til denne nye lokation, efter 22 år i Grønnegade. Selvom der er mange udfordringer og usikkerhed generelt ved at være erhvervsdrivende, har hun altid været overbevist om, at det var den rigtige vej for hende. 

Caroline beskriver sig selv som en omstillingsparat person, der altid ligger inde med vilje og gåpåmod til at tage udfordringer op. Derfor kom det ikke som en overraskelse, at det var rollen som selvstændig, der for alvor talte til hende.


Butiksfacaden på Orla Lehmannsgade 2E i Vejle (Foto: Caroline Bjerring)

Hun startede for 22 år siden en klinik, der sætter kunden i fokus. Caroline Bjerring er en hudplejeklinik, hvor uddannelse, ekspertise og forkælelse går op i en højere enhed.

Forretningen tilbyder en lang række af behandlinger; ansigtsbehandlinger, lash og brow lift, eyelash extensions, microblading, shellac, pedicure og meget mere. 

Hos Caroline Bjerring finder man derfor, udover Caroline selv, to uddannede kosmetologer og en vippetekniker og micropigmentist. Generelt er uddannelse og godt håndværk i fokus i butikken. Kvalitet er nemlig en forudsætning for resultater, forkælelse og den gode oplevelse. 

Hudpleje er vores DNA
Dørene blev for første gang åbnet for kosmetologen tilbage i 2000. Caroline Bjerring ligger altså inde med en solid erfaring, der gør, at hun ved, hvad hun taler om. Hun kender den enkelte kundes behov – og det ligner, at det betaler sig.  

Caroline fortæller selv, at hun har en stor og loyal kundeskare, der kommer igen og igen. For eksempel behandler hun i dag både børn og børnebørn til nogle af hendes helt faste stamkunder. 

Muligvis er det hendes unikke måde at betragte interaktionen med kunden, der skiller virksomheden ud fra andre klinikker: 

”Jeg betragter kommunikationen med kunden som en dans. Vi skal sammen finde ud af, hvad ønskerne er. Der er ikke to, der er ens, og alle har vidt forskellig hud med vidt forskellige behov. Derfor er kommunikationen den eneste vej frem.” 


Et kig ind i klinikken (Foto: Caroline Bjerring)

Caroline ønsker at se sine kunder i øjnene. De skal kunne stole på hende, og derfor er det vigtigt, at den første, umiddelbare oplevelse er god. Hun taler med sine kunder, giver god og personlig vejledning og en indsigt i, hvad der virker, og hvad der skal til. Én ting er nemlig utvetydigt og sikkert for kvinden og virksomheden, Caroline Bjerring: 

”Hudpleje er vores DNA.” 

Caroline fortæller, at butikken altid er åben for at vejlede kunder og guide dem hen imod den behandling eller det produkt, der er mest hensigtsmæssigt. Der står altid en kosmetolog ved disken, der er klar til at give gratis vejledning og hjælpe med booking af tid, hudanalyse eller salg af produkter. 

Find klinikken på Orla Lehmannsgade 2E i Vejle, på butikkens hjemmeside eller deres Facebook-profil

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Kosmetolog Caroline Bjerring
False {
}