Kreativ lørdag for børn

Profilbillede
Anja Nielsen

Lørdag d. 31. juli kan børn og barnlige sjæle endnu nå at folde de kreative evner ud, når sommerens sidste Krea-Lørdag løber af stablen hos Street Food Vejle. Hele juli har der hver lørdag været mulighed for at klippe, klistre, male og dekorere. Her vises masser af spændende krea tips og aktivitetsniveauet er højt. Det er gratis at deltage.

Det kan hurtigt blive en sjovere dag for de mindste, når karton, farver, perler og lim kommer på bordet. Og så bliver det tilmed serveret med masser af praktiske, sjove og spændende tips og tricks til at kreere flotte ting - så kan det næsten ikke blive bedre.

Hos Street Food Vejle har sommeren således budt på masser af hyggelige og inspirerende Krea-Lørdage, og det er nu den sidste i rækken.

Kun fantasien sætter grænser

Menuer står her på tilblivelse af krabbefangere, vifter, sommerpostkort, perledekoration og smukke maleprojekter. Arrangementet er for børn i alle aldre.

Lad sommeren blive lidt sjovere og måske mere farverig med en kreativ lørdag for sommerferie-børnene. En skøn dag til minderne, hvor der kan laves spændende ting, hvor kun fantasien sætter grænser.

Sted: Street Food Vejle

Dato: D. 31. juli

Tid: 12.30-14.30

Se mere her.

Kilde: Redaktionen