Lad Preben fra Min Bolighandel blive din personlige ejendomsmægler

Preben Jensen har i mere end to årtier været ejendomsmægler, men han havde egentlig aldrig forestillet sig at blive selvstændig. (Foto: Min Bolighandel)
Profilbillede
dato

Min Bolighandel Vejle-Hedensted er ikke bare endnu en ejendomsmæglerforretning. Det er et sted, hvor kundernes behov er i centrum, og hvor personlig service og ekspertise går hånd i hånd. Sammen med indehaver og ejendomsmægler MDE, Preben Jensen, deler denne artikel historien bag virksomhedens tilblivelse og dens kerneværdier.

Preben Jensen har i mere end to årtier været ejendomsmægler, men han havde egentlig aldrig forestillet sig at blive selvstændig. Han trivedes godt i store ejendomsmæglerkæder, men et års ophold i en anden branche ændrede hans perspektiv.

I slutningen af 2015 så han en mulighed hos en kæde, der søgte selvstændige mæglere i Jylland. Med lynhurtige aftaler og en brændende vision for mere kundeservice startede Preben Min Bolighandel Vejle-Hedensted i 2016 som den anden forretning udenfor Sjælland.

"Min anciennitet som ejendomsmægler medbragte ønsket om at give kunderne meget mere service og samtidig individuelt tilpasset den enkelte kunde. Der begrænses man langt mere i store kæder end i end langt mindre kæde som Min Bolighandel. Her driver man i det store og hele sin forretning efter egne ønsker og tanker," fortæller Preben.

Og det er netop den fleksible tankegang med fuld service for den enkelte kunde, som Preben i dag leverer igennem Min Bolighandel Vejle-Hedensted.


Min Bolighandel Vejle-Hedensted er mere end bare en ejendomsmæglerforretning - og med Preben Jensen er forretningen blevet synonym med kvalitet, service og tillid (Foto: Min Bolighandel)

Udvikling og vækst
Siden 2016 har Min Bolighandel Vejle-Hedensted udviklet sig og er således i dag en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med over 25 forretninger, hver specialiseret i deres lokalområde.

Denne landsdækkende tilstedeværelse styrker både ekspertisen og kundeservicen, hvilket gør Min Bolighandel til et attraktivt valg for både sælgere og købere, mener Preben:

"Vi udfører opgaver som "enhver anden" ejendomsmæglerforretning. Men, med fast lavt salær incl. moms, markedsføring, fremvisning, købsaftaler m.v. Alle omkostninger overfor dig, som kunde bliver holdt på et lavt niveau, hvilket netop kan realiseres ved, at vi ikke har udgifterne til store dyre butikslokaler," siger indehaveren og tilføjer:

"Vi står klar, når det passer dig. Eftersom vi ikke har en fysisk butik yder vi tillige den service, at vi altid kommer hjem til dig. Børnene kan opholde sig i trygge omgivelser i hjemmet imens mor og far kan koncentrere sig om et af livets vigtigste beslutninger. Vi er her for, at føre dig trygt igennem din bolighandel, helt fra start til slut."

Kerneværdierne, der skal leves op til
Kernen i Min Bolighandel Vejle-Hedensted er fastlagt af Preben:

  • Fast lavt salær: Hos Min Bolighandel er omkostningerne holdt på et lavt niveau uden at gå på kompromis med service og kvalitet.
  • Personlig service: Ejendomshandler er livsbeslutninger, og hos Min Bolighandel er kunderne altid i fokus. Vi tilbyder fleksible mødetider og kommer altid hjem til dig.
  • Én mægler, ét ansvar: Fra salgsstart til handelsslut er det altid den samme mægler, der varetager din bolighandel. Dette sikrer kontinuitet og en dybdegående forståelse af både sælgerens og køberens behov.

Min Bolighandel Vejle-Hedensted er mere end bare en ejendomsmæglerforretning - og med Preben Jensen i spidsen er forretningen blevet synonym med kvalitet, service og tillid.

Så, går du med overvejelser om at sælge så kommer Preben rigtig gerne ud til en uforpligtende og diskret boligsnak. Han fanges på mobil 2760 9032. Læs eventuelt mere om Min Bolighandel Vejle-Hedensted på hjemmesiden.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: MIN BOLIGHANDEL VEJLE - HEDENSTED