Lær hvordan du skal træne din mave

Profilbillede
Anja Nielsen

Selv om bikinisæsonen snart er ovre, så er der stadig god grund til at holde mave-muskulaturen ved lige eller måske træne den op. Hos LOOP Fitness Vejle kan du nu være med, når professionelle instruktører underviser i netop maveøvelser. Det er fredag d. 17. september, hvor der er afsat 15 minutter til de pågældende øvelser.

Stærk mave og stærk ryg er med til at forebygge skader i fx arme og ben. Med stærke mavemuskler er du fx også med til at forebygge rygsmerter samt få en flottere kropsholdning. Der er mange fordele ved en stærk mavemuskulatur.

Hos LOOP Fitness Vejle inviteres der nu til event med fokus på netop maveøvelser for at styrke kroppen. Her vil professionelle instruktører vise dig præcis, hvilke øvelser, der kan gøres brug af for at stramme mavemusklerne op. Og det tager kun 15 minutter.

Kun for kvinder

Dette arrangement i LOOP foregår i en såkaldt kvindecirkel. Her er der bl.a. øvelser på gulv på måtter, hvor det er praktisk, at du har medbragt eget håndklæde. Der vil også være mulighed for at træne mave på maskinerne i fitnesscentret. 

Ud over arrangementets fordele med at træne hen imod en fladere mave, så kan du også hygge dig med andre kvinder med samme interesse og måske få nye bekendtskaber.

Se mere om ”Flad mave” arrangementet her.

Kilde: Redaktionen