Lysmesteren Vejle sørger for flot belysning til dit hjem

Foto: Lysmesteren // . Personalet står klar med gode råd og vejledning
Profilbillede
dato

Mangler du hjælp til at finde den rette belysning til dit hjem? Med fagligheden og grundigheden sat i højsædet, er der kyndig hjælp at hente hos Lysmesteren i Vejle.

Butiksbestyrer, Anette Stengaard, står for den daglige drift af butikken, der har haft hjemme i Vejle siden 1987 og sammen med to andre, friske kvinder, står hun klar med gode råd og vejledning. 

“Vi har et bredt udvalg af lamper og belysningsmuligheder, herunder pærer og mindre el-artikler,” fortæller Anette. 

Butikken er ejet af Jansson gruppen, som i sin tid kun stod for el - i dag har Lysmesteren eksisteret i mere end 25 år og kan med god grund kalde sig Danmarks største og mest kompetente belysningskæde. 

“Dengang lå de på Kirketovet og det var der, butikken startede. Så der var en god sammenhæng og senere flyttede vi til Sjællandsgade sammen.” 

Der er sket meget, siden Lysmesteren så dagens lys, butikken er blevet større, har et bredere sortiment og beskæftiger tre ansatte. 

Hos Lysmesteren finder du mange forskellige mærkevarer, såsom Louis Poulsen, &tradition, Le Klint, Fritz Hansen, Verner Panton og flere endnu. 

I butikken får du altså mulighed for at vælge blandt et stort, eksklusivt udvalg af lamper, alt imens du får hjælp af et erfarent og serviceorienteret personale. 

“Vi giver kompetent og god service. Vi ved meget om det, vi sælger,” understreger butiksbestyren. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken lampe der skal pryde dit hjem, har du også mulighed for at låne lamper med hjem eller få et hjemmebesøg af personalet. 

Den mangeårige erfaring inden for branchen er noget, Anette og kollegerne slår sig op, men det er i særdeleshed også den gode service og kvalitetslamperne, der betyder, at du får en god oplevelse, når du besøger Lysmesteren. 

Følg med på Lysmesterens Facebookside, hvor de kører gode tilbud på lamper og i øjeblikket afholder adventskonkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde en smuk lampe til dit hjem. 

Besøg også Lysmesteren på adressen Sjællandsgade 17, 7100 Vejle.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Lysmesteren