Mand varetægtsfængslet for frihedsberøvelse af 18-årig i Vejle

Profilbillede
dato

Onsdag den 11. august blev en 27-årig mand fra Vejle varetægtsfængslet i en sag, hvor han er sigtet for at have deltaget i frihedsberøvelse af en 18-årig mand lørdag den 29. maj i Vejle. Personen, der blev frihedsberøvet, er nu sigtet – og varetægtsfængslet - for drabet på en 19-årig mand, der blev knivdræbt i en passage ved Nørretorv i Vejle den 29. maj 2021.

 Efter en målrettet efterforskning blev den 27-årige mand anholdt i København omkring kl. 04.00 natten til onsdag den 11. august, og han blev i går fremstillet for lukkede døre ved grundlovsforhør i Kolding. Tre andre mænd er tidligere fængslet i sagen, hvor de også mistænkes for at have deltaget i frihedsberøvelsen af den 18-årige. Det drejer sig om tre mænd på henholdsvis 19 år, 22 år og 23 år, alle fra Vejle. 

Ikke flere mistænkte
Det er Sydøstjyllands Politis opfattelse, at der ikke er flere mistænkte på fri fod i sagen om frihedsberøvelsen, og ligeledes at der er sammenhæng mellem knivdrabet på den 19-årige mand og frihedsberøvelsen af den 18-årige, der er sigtet for drabet.

Der er mange vidner, som har henvendt sig i sagen, og Sydøstjyllands Politi vil gerne takke alle de borgere, som har henvendt sig og bidraget med vigtige oplysninger. 

Efterforskningen i sagen fortsætter og af hensyn dertil, og til at sagen har været behandlet for lukkede døre ved grundlovsforhør, kan Sydøstjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke dele yderligere oplysninger med offentligheden. 

Kilde: Sydøstjyllands Politi