Marmaris Kebab og Pizza: ”Jeg går meget op i at lave maden fra bunden”

Foto: Bashir Amiri. Bashir Amiri har været i restaurantionsbranchen siden 2003
Profilbillede
dato

Bashir Amiri ejer pizzariaet Marmaris Kebab og Pizza i Vejle. Her kan du få lækker kebab og pizza i høj kvalitet. Marmaris ligger på Bredballe Center 6 i Vejle. 

Bashir Amiri overtog pizzeriaet Marmaris Kebab og Pizza for syv år siden. Han har beskæftiget sig med restaurationsbranchen siden 2003 og været selvstændig siden 2004. Dette indebærer flere forskellige Pizzaria lokationer, og i øjeblikket ejer han to. I 2006 købte Bahir et pizzaria i Ødsted og har siden dag købt Marmaris i Vejle. Tidligere har han ejet et pizzaria i København og et i Slagelse.

Bashir Amiri er født og opvokset i Afghanistan. Han kom til Danmark i år 2000 og begyndte kort tid efter i restaurantionsbranchen. Madglæden stammer hjemmefra, og noget der især spiller en vigtig rolle for Bashir, når det omhandler madlavningen, er kvaliteten af fødevarerne.

”Jeg går meget op i at lave tingene fra bunden af, som man gør derhjemme. Det er med til at gøre kvaliteten bedre,” siger han.

Det betyder selvfølgelig, at brødet er hjemmebagt, og at kebaben laves helt fra bunden ligesom de fleste af deres andre ting.

”Med kebab køber vi flanksteak og marinerer det fra bunden osv. Det er der ikke så mange, der gør i Vejleområdet,” fortæller Bahir Amiri.

Osten køber han fra den lokale ostemester i Vejle, og kødet importeres direkte fra en slagter i København. Bashir beskriver, at kvaliteten er utrolig vigtig for pizzariet, og det er i høj grad med til at skabe mere autentisk mad.


Foto: Bashir Amiri // Marmaris serverer et væld af forskellige, velsmagende pizzaer 

En anden ting som har været med til at skabe glæde hos kunderne er leveringsmulighederne hos Marmaris Kebab og Pizza. De har valgt ikke at samarbejde med noget specifikt leveringsfirma, men det er muligt at bestille Take Away med levering fra klokken 16:00.

”Vi har valgt at lave vores egen hjemmeside, hvor vi kan give den rabat, som vi ellers skulle give til et leveringsfirma, så kan kunden bestille Take Away igennem hjemmesiden, og så leverer vi det. Det er vores kunder meget glade for,” fortæller Bahir Amiri.

Glade kunder er essentielt for en god forretning, og derfor er det med stor glæde, at Bashir kan være med til at levere god service og lækker mad til Vejle og omegnens beboere. Han er glad for de stamkunder, han har, men ville selvfølgelig elske et større kundenetværk.

Dagligdagen hos Marmaris går med at servicere kunder. Restauranten har åbent fra klokken 15:00 til 21:00 alle dage i ugen, og inden står den på en masse forberedelse. Derudover kræves der en del arbejde som selvstændig, derfor har Bashir fire deltidsansatte i virksomheden. Dog er det, der vægtes højst, en god service og god mad.


Han fortæller desuden, at der er en udvikling i gang, som han ikke kan uddybe nærmere, men at han ønsker, at det fortsat vil gå godt for Marmaris Kebab og Pizza, og at de vil voksne sig større.

”Jeg vil gøre Marmaris til et bedre sted at være og spise, og jeg vil gøre mine kunder glade,” siger Bahir Amiri.

Du kan læse mere om Bashirs Pizzaria på Facebook og deres hjemmeside



Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bashir Amiri // Marmaris