Med fascination for skumgummi og hynder sikrer Birte kvalitet og glade kunder hver dag

Foto: Privat// Birte Birkefelt Nielsen foran butikken .
Profilbillede
dato

I hjertet af Vejle ligger IdeaSkum, en virksomhed med en lang historie og en passion for skumgummi og hynder.

Idea skum blev grundlagt 1. april 1974 af Helga Andersen, der var en passioneret håndværker med en stor viden om faget, men i dag er IdeaSkum ejet af Birte Nielsen. Birte er lige så passioneret omkring sit arbejde som Helga var, og hun har videreført virksomhedens tradition for høj kvalitet og service.

Birte startede med at være at være syerske for Helga i 2017. Hun var fascineret af skumgummi og hynder, og hun lærte hurtigt alt, hvad hun kunne om faget.

I 2018 overtog Birte virksomheden efter Helga Andersen. Hun har siden da videreført virksomhedens tradition for høj kvalitet og service.

IdeaSkum i dag
IdeaSkum er i dag en virksomhed med en omfattende portefølje af produkter og tjenester, og de er anerkendt for deres fremragende kvalitet og enestående kundeservice.

Med adskillige års erfaring inden for specialhynder, herunder til plejesektoren, står de klar til at dele vores ekspertise og rådgive dig om valg af skumtype, stof og udformning, der imødekommer alle dine behov.

Sortimentet inkluderer næsten alle former for skummaterialer, såsom fast skumgummi, fiberfyld, krøjerkugler og skumgummigranulat. Uanset hvilket projekt du har i tankerne, er Birte og hendes team klar til at hjælpe dig med at finde den optimale hyndeløsning.

Facebookside: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057085824437

Hjemmeside: https://ideaskum.dk/

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen