Michael Nørtoft Frydensbjerg stiller op for Konservative

Michael Nørtoft Frydensbjerg stiller op for Konservative til KV-21
Profilbillede
Peter Søndergaard

Blå bog

Michael Nørtoft Frydensbjerg er 50 år gammel og stiller op for Det Konservative Folkeparti.

"Jeg bruger gerne min fritid sammen med min familie og deltager i det lokale foreningsliv. Jeg er valgt ind i menighedsrådet i Give-Vorslunde Sogn og er medlem af bestyrelsen bag Give Open Air. Desuden nyder jeg at spille amatørteater."

Han er født og opvokset i Kollemorten, der ligger i den nordvestlige del af Vejle Kommune. Efter en tur til Fyn og det nordjyske for at uddanne sig, vendte han tilbage til Give, hvor han har boet med sin familie siden 2001.

Hvad betyder Vejle Kommune for dig?

"Vejle Kommune er en stor kommune, der består både af land og by. Det er vigtigt for mig, at der tages hensyn til de forskellige behov, der er rundt om i vores kommune."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?

"Efter en pause i byrådet siden 2013, er jeg igen klar til at arbejde for at gennemføre konservativ politik i byrådet."

Hvad er dine politiske mærkesager?

"- Vi skal have skabt en holdbar løsning for seniorområdet i fremtiden. Det er af stor vigtighed, at denne løsning sikrer en anstændig ældrepleje, hvor der både drages omsorg for ældres ve og vel samt kommunens ansatte.

- Der skal være fokus på kvalitet og stabilitet i kommunens folkeskoler. Den læring, som vores børn får i folkeskolen, skal de bygge deres videre uddannelse på og have som fundament resten af deres liv.

- Det skal være nemt for alle borgere at komme i kontakt med kommunen. Vi skal føle os mødt med en forståelse af, at kommunen er til for borgerne og ikke omvendt."

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?

"Som tidligere byrådsmedlem ved jeg, at det tager tid at opnå resultater, så jeg vil starte med at sætte mig grundigt ind i mine udvalgs arbejdsområder og medvirke til et godt samarbejde i det nye byråd."

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Redaktionen